Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Έδωσε πίσω το σκυλί γιατί δεν ταίριαζε με τις κουρτίνες του σπιτιού της..!

Είναι να μην βρεις τον τέλειο χρωματικό συνδυασμό! Όταν τον βρεις και κάτι σου το χαλάσει είναι φυσικό να γίνεις έξω φρενών. 'Έτσι και η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας έζησε τον δικό της Γολγοθά...

Η κυρία από ένα χωριό στο Κέντ της Αγγλίας πήγε στο κοντινό κυνοτροφείο για να βρει ένα σκυλάκι Τζάκ Ράσελ κατά προτίμηση.

Βρήκε λοιπόν τον Χάρβεϊ και τον συμπάθησε αμέσως. Μια και δυο τον πήγε στο σπίτι. Όμως την ίδια ημέρα τηλεφώνησε στο κυνοτροφείο να πει ότι υπάρχει πρόβλημα!

Όπως διηγείται ο ιδιοκτήτης, η κυρία περίπου 50 ετών, κατά τα άλλα ζωόφιλη, του είπε την πιο ηλίθια δικαιολογία για την επιστροφή του σκύλου στο κυνοτροφείο.

Ο Χάρβεϊ είναι λευκός με μπεζ μπαλώματα και δεν ταίριαζε καθόλου με τις κουρτίνες του σαλονιού της!

"Ξόδεψα πολλά χρήματα για τις κουρτίνες και ο Χάρβεϊ μου χαλούσε την αισθητική μου", ήταν οι ακριβείς κουβέντες που χρησιμοποίησε.

Πηγή: Έδωσε πίσω το σκυλί γιατί δεν ταίριαζε με τις κουρτίνες του σπιτιού της..!

Τα 4 βίντεο Κυριακή χωριό είναι στο σύνδεσμο: http://anokalentini.blogspot.com/2010/12/2.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος