Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΜΑΡΑ ΒΡΑΤΣΙΣΤΑ (απάνω καμάρα)


Είναι φωτογραφία παλιού Ημερολογίου του εκπολιτιστικού συλλόγου  Απανταχού ΚΑΛΕΝΤΙΝΙΩΤΩΝ. Τη φωτογραφία του Ημερολογίου έχει διασώσει ο συγχωριανός μας,  Πέτρος Δημητρίου Πλακούτσης στο κατάστημά του (ΠΡΟΠΟ) .Κάντε κλικ στη φωτογραφία να δείτε  video   Διαβάστε περισσότερα στους παλαιότερους συνδέσμους  του ιστολογίου μας.
Καμάρες, γιοφύρια, γέφυρες  http://anokalentini.blogspot.com/2010/10/17-2006mpg.html

Ή πατήστε την ετικέτα  ΚΑΜΑΡΕΣ ΓΙΟΦΥΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος