Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Πρόγραμμα υπολογισμού φόρου 2014 (δωρεάν)

Η  ιστοσελίδα TAXnews - Φορολογική ενημέρωση προσφέρει εντελώς δωρεάν στους αναγνώστες της  μία πλήρη εφαρμογή συμπλήρωσης, επεξεργασίας, υπολογισμού φόρων (Ε1). Το πρόγραμμα Φόρου 2014 είναι ένα μοναδικό εργαλείο που σας επιτρέπει να υπολογίσετε με ακρίβεια το φόρο που θα κληθείτε να πληρώσετε με βάση τα εισοδήματα του 2013.  
Επίσης κάνοντας δοκιμές σας προστατεύει ώστε να αποφύγετε κάποια λάθη- παγίδες του Taxis net .

Για να το χρησιμοποιήσετε Κάντε κλικ εδώ 

Για το 2015 (εισοδήματα 2014) κάντε κλικ  εδώ  

Το παραπάνω πρόγραμμα δεν το κατεβάζετε στον υπολογιστή σας. Καταχωρείτε απευθείας τα ποσά στους αντίστοιχους κωδικούς των σελίδων 1, 2, 3, 4 και με κλικ στο ΠΟΛΥ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ βλέπετε τα ποσά που καταχωρήσατε και το ποσό του φόρου που θα κληθείτε να πληρώσετε. Αν κατεβείτε στο τέλος της ιστοσελίδας μπορείτε να κάνετε και εκτυπώσεις των ποσών που γράψατε.

Δοκιμάζοντάς το διαπίστωσα ότι υπολογίζει με ακρίβεια το φόρο. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι τα στοιχεία (ποσά) που καταχωρίσατε δεν αποθηκεύονται. Μπορείτε όμως να κρατήσετε τα αποτελέσματα φωτογραφίζοντας το πολυεκκαθαριστικό με Alt & Print, Alt & Insert.  Έτσι  θα κρατήσετε κάτι ανάλογο με την παρακάτω φωτογραφία. Επίσης, 
το PC Magazine σε συνεργασία με την εταιρία SoftLine προσφέρει εντελώς δωρεάν στους αναγνώστες του μία πλήρη εφαρμογή.

Κατεβάστε και εγκαταστήστε τα  πρόγραμμα της φετινής έκδοσης "Δήλωση Φόρου 2014"  με κλικ         εδώ


  Μπορείτε ακόμη με τον ίδιο τρόπο να φωτογραφίσετε και τις υπόλοιπες σελίδες 1,2,3,4.    

13 σχόλια:

 1. Μονο που εν λογω εφαρμογη δεν λαμαβανει υποψη της τον κωδ.019 που αφορα τους ελευθερους επαγγελματιες με μπλοκακι που φορολογουνται ως μισθωτοι...τους φορολογει σαν ελ .επαγγελματιες...καμια σχεση!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τα τεκμήρια όμως τα υπολογίζει; πχ τα 5000 για τους έγγαμους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ναι, τα υπολογίζει. 3.000 για αγάμους και από 2.500 στον καθένα για εγγάμους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ρώτησα γιατί στο πολυ εκκαθαριστικό δεν βλέπω να τα αναγράφει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όταν υπάρχει διαφορά εμφανίζεται "Προστιθέμενη διαφορά τεκμηρίων"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εχω την εντυπωση οτι δεν λαμβανει χωρια τις αποδοχες απο ενοικια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εκεί στα ενοίκια ίσως κάπου τα μπερδεύει. Εμένα κανονικά μου υπολόγισε ξεχωριστά το 10%, αλλά μου τα μπέρδεψε στην προκαταβολή του 55% για τον επόμενο χρόνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μήπως ξέρει κάποιος αν τα εισοδήματα από σεμινάριο υπάγονται στο άρθρο 45παρ.1 :

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔ.051,052.ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΜΕ 10%
  ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ 2014

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Είναι 10% εφόσον ξεπερνούν οι αποδείξεις το 5% του εισοδήματός σας. Αν το ποσό είναι μικρότερο του 5% η εφορία δεν θα σας αφαιρεί τίποτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Καλησπέρα, το πρόγραμμα αυτό για τον φόρου αλληλεγγύης υπολογίζει ως εισόδημα, εκτός των καθαρών εισοδημάτων από μισθούς και τα ποσά που δηλώνονται ως τόκοι και φόροι τόκων από τις καταθέσεις σε τράπεζες. Είναι σωστό αυτό, έτσι θα υπολογιστεί ο φόρος αλληλεγγύης ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Την κράτηση αλληλεγγύης την χαρακτήρισαν σαν φόρο. Όλοι οι παρακρατηθέντες φόροι (μισθωτών υπηρεσιών, τόκων κλπ.) θεωρούνται ως εισόδημα, έτσι ήταν και παλαιότερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Κάτι μου λέει ότι στον υπολογισμό της προκαταβολής γίνεται λίγο...κουλουβάχατα(;).
  Κατά τα άλλα, πολύ καλό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος