Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ο Τάκης και οι φίλοι του

Ο Τάκης, πρώην αστυνομικός και νυν συνταξιούχος,  την περίοδο 1987 – 1990 νεαρός και ελεύθερος, υπηρετούσε στο Α.Τ. Παιανίας.  Ήταν με όλους φιλικός,  ο ίδιος δήλωνε: «ούτε κλήσεις δίνω - ούτε κλήσεις σβήνω».

Καθημερινά όποιον συναντούσε και έπινε μαζί του μια μπύρα τον έκανε και φίλο.  Έκανε φίλους τόσο απλά  όπως κάνουμε σήμερα εκατοντάδες φίλους στο facebook.   
Σ ένα απ τους φίλους, παντρεμένο μάλιστα,  του έδωσε και τα κλειδιά του σπιτιού του.  Αν του τύχαινε κάτι ερωτικό να έχει την «κρυφή φωλιά του»,  μη τρέχει σε ξενοδοχεία …..


Ο παντρεμένος φίλος  (μικρός κι αυτός σε ηλικία)  πήγε με άδεια σ ένα χωριό των Τρικάλων. Εκεί συνάντησε ένα άλλο φίλο που θα κατέβαινε για δουλειές στην Αθήνα.  Πάρε τα κλειδιά του λέει, εκεί στην Αθήνα μπορεί να σου χρειαστούν. Μαζί με τα κλειδιά  έδωσε και τη διεύθυνση του σπιτιού, χωρίς να εξηγήσει ότι το διαμέρισμα δεν ήταν δικό του.  
Ένα βράδυ ο Τάκης κατά τις 11, επιστρέφοντας στο διαμέρισμά του  μετά την απογευματινή βάρδια,  βρέθηκε προ μεγάλης εκπλήξεως.
Στο κρεβάτι του βρήκε ξαπλωμένο ένα νεαρό ζευγάρι.  
Ποιοί είστε και τι κάνετε εδώ! λέει ο Τάκης.
Το νεαρό ζευγάρι νομίζοντας ότι κάποιος τους  «κάρφωσε» και μπουκάρανε οι μπάτσοι,  σάστισε περισσότερο.
Δεν κάναμε τίποτε, ήρθαμε μόνο να κοιμηθούμε απόψε, με τρεμάμενη φωνή απάντησαν.

Σε λίγα λεπτά η παρεξήγηση λύθηκε.
Και ο Τάκης στους φίλους του φίλου εξηγήθηκε σπαθάτα:  Παιδιά απόψε κοιμηθείτε εδώ,  εγώ θα κοιμηθώ στο διαμέρισμα του ξαδέρφου μου του Κώστα, εδώ κοντά μένει.


ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.  Μάρτιος  2014.   Κώστας Α. Παππάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος