Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Πρόγραμμα υπολογισμού φόρου 2013 (δωρεάν)

Το PC Magazine σε συνεργασία με την εταιρία SoftLine προσφέρει εντελώς δωρεάν στους αναγνώστες του μία πλήρη εφαρμογή συμπλήρωσης, επεξεργασίας, υπολογισμού φόρων (Ε1), και εκτύπωσης της δήλωσης μισθωμάτων ακινήτων (Ε2) για κατάθεση στην εφορία. Το πρόγραμμα Φόρου 2013 είναι ένα μοναδικό εργαλείο που σας επιτρέπει να υπολογίσετε με ακρίβεια το φόρο που θα κληθείτε να πληρώσετε με βάση τα εισοδήματα του 2012.

Κάντε κλικ εδώ  και κατεβάστε το (DOWNLOAD).


Πρόγραμμα υπολογισμού φόρου 2014


Επίσης, 
το PC Magazine σε συνεργασία με την εταιρία SoftLine προσφέρει εντελώς δωρεάν στους αναγνώστες του μία πλήρη εφαρμογή.

Κατεβάστε και εγκαταστήστε τα  πρόγραμμα της φετινής έκδοσης "Δήλωση Φόρου 2014"  με κλικ         εδώ

***   Όταν το κατεβάσετε, δοκιμάστε αναβάθμιση της τελευταίας έκδοσης (2.00 Μάη 2013) απ ευθείας απ το site PC MAGAZINE. Και χωρίς την αναβάθμιση λειτουργεί σωστά.  Διαβάστε οδηγίες φορολογικής δήλωσης  2013 του taxisnet.  Διαβάστε τον οδηγό, διότι μας έχουν μπερδέψει πολύ με τη φορολογία των εισοδημάτων  που αποκτήθηκαν το 2012 και αυτών που θα αποκτήσουμε το 2013.  

Έντυπα Φορολογίας Εισοδήματος
Εντυπο Ε1
Δήλωση φορολογίας εισοδήματος 2013
Εντυπο Ε2
Αναλυτική κατάσταση για μισθώματα ακινήτων
Εντυπο Ε3
Μηχανογραφικό δελτίο οικονομικών στοιχείων επιχειρήσεων και επιτηδευματιών
Εντυπο Ε5
Δήλωση φορολογίας εισοδήματος Ο.Ε., Ε.Ε., Αστικών, Αφανών ή Συμμετοχικών Εταιριών, Κοινωνιών Αστικού Δικαίου και Κοινοπραξιών.
acrobat
Οδηγίες εγκατάστασης προγράμματοςΔιαπιστώσαμε ότι το πρόγραμμα έχει ελλείψεις, που ενδεχομένως θα ρυθμιστούν σε επόμενη έκδοση.
Εντοπίσαμε ότι λείπει η παράγραφος 12 του ΠΙΝΑΚΑ 8.7 σχόλια:

 1. Η συγκεκριμένη έλλειψη είναι πολύ σημαντική όμως!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συμφωνώ ότι οποιαδήποτε έλλειψη είναι σοβαρή.
  Στην προκείμενη περίπτωση από το τελικό ποσό που φαίνεται ότι οφείλετε στην εφορία θα αφαιρέσετε την ειδική εισφορά που σας παρακρατήθηκε (αν σας παρακρατήθηκε) και θα βρείτε το σωστό οφειλόμενο ποσό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ 2011

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. θα βγει καινουργια εκδοση πληρης χωρις ελλειψεις συντομα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτό που λέει "αναβάθμιση" είναι πολύ πρόσφατο (Μάης 2013). Για να αναβαθμιστεί προϋποθέτει να υπάρχει το προηγούμενο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εγώ το δοκίμασα στις δηλώσεις της οικογενείας μου, χωρίς αναβάθμιση λειτουργεί απόλυτα σωστά και βγάζει το ίδιο ποσό με το taxisnet. Σε όσους έχει παρακρατηθεί εισφορά αλληλεγγύης τα ποσά που θα γράφατε στον κωδικούς 333 & 334 θα τα αφαιρέσετε απ το τελικό (χρεωστικό) ποσό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εμένα με φορολογεί στο εισόδημά μου και όχι στα τεκμήρια διαβίωσηςπου είναι 2000 ευρω παραπάνω

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος