Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Έγινε εκατομμυριούχος επειδή το ζήτησε


Ένας νεαρός έγινε εκατομμυριούχος από το... πουθενά απλά επειδή το ζήτησε. Ο λόγος για τον νεαρό Κρεγκ Ρόουιν που μέσω βίντεο που ανήρτησε στον δικτυακό τόπο you tube ζητούσε από τους εκατομμυριούχους να του δωρίσουν ένα εκατομμύριο δολάρια.

Στην αρχή του μηνύματός του ο νεαρός ενημερώνει πως το βίντεο έχει συγκεκριμένους αποδέκτες και δεν υπάρχει λόγος κάποιος που δεν έχει χρήματα να χάσει το χρόνο του βλέποντάς το.
«Γειά, είμαι ο Κρέγκ Ρόουιν. Αν δεν είσαι εκατομμυριούχος, ή φίλος εκατομμυριούχου μη δείς το βίντεο. Δεν είναι για σένα, είναι μόνο για εκατομμυριούχους» αναφέρει στον χαιρετισμό του ο Κρέγκ.
Στη συνέχεια ο ίδιος μέσω του βίντεο ζητά 1.000.000 δολάρια από εκατομμυριούχους του θεάματος ή των επιστημών όπως ο Μπιλ Γκέιτς ή ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, η Λέιντι Γκάγκα και άλλοι πολλοί.
Οσο απίστευτο κι αν φαίνεται η έκκληση του νεαρού «έπιασε τόπο» καθώς μόλις μετά από δύο μήνες, βρέθηκε ζάμπλουτος Νεουορκέζος που θα του δώσει τα χρήματα, παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων, στις 2 Φεβρουαρίου, στο θέατρο UBC της Ν. Υόρκης.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος