Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Επιτέλους, χθες δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα Άγιος Δημήτριος – Σελλάδες


Επιτέλους χθες (19-1-2011) δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα Άγιος Δημήτριος – Σελλάδες, μήκους 8 χιλιομέτρων. Το τμήμα αυτό εντάσσεται στην παράκαμψη της Ιόνιας οδού στο ύψος της Άρτας. Ξεκίνησε  να κατασκευάζεται το 2005  από την κατασκευαστική εταιρία ΕΛΤΕΡ ΑΤΕ.

Στον Άγιο Δημήτριο προσωρινά, έχει κατασκευαστεί κυκλικός ισόπεδος κόμβος. Στον κόμβο εμφανίστηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση, επειδή και οι δυο κάθετοι δρόμοι έχουν σημαντική κίνηση. Ίσως έπρεπε να τοποθετηθούν φανάρια, όπως και στην συμβολή Σελλάδες.
Η οριστική λύση με τον ανισόπεδο κόμβο αναμένεται μέχρι το Πάσχα, οπότε και θα ολοκληρωθεί η κατασκευή γέφυρας επί της Ιόνιας οδού. 
 
Υπενθυμίζω ότι στις 15 Νοεμβρίου 2010 εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρίας είχε υποσχεθεί ότι η παράδοση του τμήματος θα γινόταν σε δυο εβδομάδες, αλλά από τότε πέρασαν δυο μήνες και κάτι μέρες. Ας ελπίσουμε η ανισόπεδη γέφυρα να παραδοθεί πράγματι το Πάσχα, αντί των Χριστουγέννων.  



30-1-2011. Ο κόμβος του Αγίου Δημητρίου λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Την περίοδο αυτή η κίνηση είναι μειωμένη και όλα βαίνουν καλώς.

 Το εγκυρότερο site,  Ypodomes. Com, για όλες τις υποδομές της Ελλάδας αναφέρει:
«Είναι γνωστό πως πλέον θεωρείται πιο προχωρημένο το μεσαίο τμήμα της Ιόνιας Οδού μεταξύ Αγρινίου και Άρτας και είναι πολύ πιθανό να έχουμε εκεί τα πρώτα χιλιόμετρα έτοιμου αυτοκινητόδρομου διανύοντας μια απόσταση 90χλμ συνεχούς αυτοκινητόδρομου». Εννοώντας Φιλιππίαδα – Κεφαλόβρυσο.
«Ωστόσο η Κοινοπραξία που έχει αναλάβει το έργο δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με την πρόοδο της κατασκευής που είναι στον τρίτο χρόνο της κατασκευής της». ……..
«Για φέτος θα είχαμε την παράδοση του τμήματος Αντίρριο- Παράκαμψη Αγρινίου! Δηλαδή το μισό σχεδόν έργο. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει καθώς η διέλευση της Κλόκοβας (του βουνού που βρίσκεται αμέσως μετά το Αντίρριο) ακόμα δεν αποφασιστεί με ποιον τρόπο θα κατασκευαστεί ενώ και το υπόλοιπο τμήμα, δεν θεωρείται ώριμο κατασκευαστικά»

«ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ (Ελευσίνα - Κόρινθος - Πύργος - Καλαμάτα)
Ο μετεξεταστέος των αυτοκινητόδρομων. Ξεκίνησε με φόρα και ..τον πήρε η κατηφόρα. Αν πιστέψουμε το χρονοδιάγραμμα ένα μεγάλο μέρος του δρόμου φέτος θα δινόταν στην κυκλοφορία:

•Α/Κ ΚΟΜΒΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ- Α/Κ ΚΙΑΤΟΥ
•Α/Κ ΚΙΑΤΟΥ- Α/Κ ΑΙΓΙΟΥ
•Α/Κ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ - Α/Κ1 ΠΕΡΙΦ. ΠΑΤΡΩΝ
•Α/Κ7 ΠΕΡΙΦ. ΠΑΤΡΩΝ- Α/Κ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑΣ
Μιλάμε για πολύ μεγάλο τμήμα του δρόμου. Δυστυχώς ήδη η Κ/Ξ έχει δηλώσει για καθυστερήσεις που θα φτάσουν και στα 2 χρόνια για την ολοκλήρωση ενώ το τμήμα από τον Πύργο και κάτω έχει παγώσει σχεδόν από την αρχή των εργασιών.»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος