Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο Γάτος θα είναι δικαστής (ένορκος) σε δίκη της Μασαχουσέτης

 Εάν τα πράγματα γίνουν όπως τα ζήτησε το ανώτερο δικαστήριο (συγκεκριμένα το «Suffolk Superior Crown Court») της κομητείας Σάφολκ στη Μασαχουσέτη, τότε για πρώτη φορά στα χρονικά, ένας γάτος πρόκειται να κληθεί να αποφανθεί για την ενοχή ή την αθωότητα ενός κατηγορουμένου. Η απόφανσή του, βέβαια, στην καλύτερη περίπτωση θα είναι ένα μάλλον ασαφές νιαούρισμα.

Η παρεξήγηση άρχισε κατά την τελευταία απογραφή, όταν η κάτοικος της Βοστώνης, Άννα Espozito, απεφάσισε να δηλώσει ως μέλος της οικογενείας της, στην κατηγορία  «κατοικίδια ζώα» και το γάτο της με το όνομα Τάμπι Σαλ.
Στην πορεία δικαστικός υπάλληλος, προφανώς δεν παρατήρησε ότι πρόκειται για κατοικίδιο ζώο και όρισε τον Τάμπι Σαλ να εκτελέσει χρέη ενόρκου σε δίκη της Μασαχουσέτης.
Σε μια προσπάθεια να λύσει την παρεξήγηση, η κυρία Espozito απέστειλε στις αρχές «γνωμάτευση» του κτηνιάτρου σύμφωνα με την οποία ο Τάμπι δεν είναι άνθρωπος αλλά γάτος, που δεν «καταλαβαίνει ούτε μιλάει Αγγλικά».
Ωστόσο, παρά την παραπάνω διαβεβαίωση, οι αρχές απάντησαν πως ο γάτος «οφείλει να παρευρεθεί στο δικαστήριο στις 23 Μαρτίου». Άλλωστε, σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία, «οι ένορκοι δεν υποχρεούνται να ομιλούν άπταιστα την αγγλική γλώσσα».
Πηγή:  ΕΘΝΟΣ 21-1-2011. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&pubid=51466948

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος