Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ στο νέο ΔΗΜΑΡΧΟ

Κύριε Δήμαρχε, επειδή οι χώροι του Δημαρχείου στην Καλεντίνη, ειδικότερα τώρα με τη συνένωση των τριών Δήμων, είναι πολύ περιορισμένοι, θα πρότεινα να κάνετε χρήση και των αιθουσών του ΚΕΓΕ.

Πιστεύω, θα μπορούσατε να διαμορφώσετε κατ αρχήν, μια αίθουσα για τις Συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.
Σε μια αίθουσα του ΚΕΓΕ, θα μπορούσατε με άνεση να συνεδριάζετε σαν Δ.Σ.  Θα μπορούσατε να έχετε επί πλέον καρέκλες για τα τυχόν παρευρισκόμενα μέλη των Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου. Τέλος πιο πίσω, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε 10 -15 καρέκλες, για εμάς τους απλούς Δημότες, που ενδεχομένως θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε κάποιες Συνεδριάσεις.
Βέβαια απαιτούνται έξοδα.   Δεν θα πείραζε πιστεύω, με λίγα  χρήματα, να κάνετε μια πρόχειρη και όχι πολυτελή κατασκευή.

  «Απ το ολότελα καλή είν κι Παναϊότενα»  

Για όσους δεν το ξέρουν, το πρώτο μεγάλο κτίριο που φαίνεται, είναι το ΚΕΓΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος