Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Αντιδημάρχων




Ο Νικηφόρος Αρκουμάνης   ορίστηκε αντιδήμαρχος, το Γραφείο του θα είναι στο ΑΣΤΡΟΧΩΡΙ και θα ασχολείται κυρίως με την επίλυση προβλημάτων των κατοίκων του πρώην Δήμου Τετραφυλίας.

 Ο Παναγιώτης Καλαμπόκης  ορίστηκε αντιδήμαρχος, το Γραφείο του θα είναι στο ΔΙΑΣΣΕΛΟ και θα ασχολείται κυρίως με την επίλυση προβλημάτων των κατοίκων του πρώην Δήμου Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

Ο   Αθανάσιος Γαλύφας ορίστηκε αντιδήμαρχος, το Γραφείο του θα είναι στην ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ  και θα ασχολείται κυρίως με την επίλυση προβλημάτων των κατοίκων του πρώην Δήμου Ηράκλειας. 

Ο Χρήστος Αποστόλου  ορίστηκε  αντιδήμαρχος ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ, το Γραφείο του θα είναι στην ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ  και θα ασχολείται κυρίως με τον συντονισμό και την επίλυση προβλημάτων όλων των κατοίκων του νέου Καλλικρατικού  Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. 


Οι αντιδήμαρχοι ορίζονται από τον εκάστοτε Δήμαρχο. 


Πρόεδρος του Δ.Σ. εκλέχτηκε ο Κώστας Καλοχέρης.

Πιστεύω οι Αντιδήμαρχοι θα απαντούν στα τηλέφωνα των πρώην Δημάρχων - Αντιδημάρχων.  Σύντομα τα τηλέφωνά τους  θα ανακοινώσω στην σελίδα «Φαγητό, καφές,  ……….,  πληροφορίες του ιστολογίου μας». 
  
Εύχομαι επιτυχία στο έργο τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος