Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Δάσκαλος ο Πύρρος Δήμας!

Πηγή: Αετός των Τζουμέρκων http://aetostz.blogspot.com/2011/01/blog-post_5199.html#more
Πτυχιούχος δάσκαλος είναι εδώ και λίγες μέρες ο Πύρρος Δήμας. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών γνωστός για την αγάπη που έχει στα παιδιά αποφάσισε πριν από λίγα χρόνια να γίνει δάσκαλος και τα κατέφερε.

Ο Πύρρος που ορκίστηκε προχθές παρέλαβε το πτυχίο από τα χέρια του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσιου Πελεγρίνη.

Στην τελετή ορκομωσίας έδωσαν το παρών η σύζυγος του 40χρονου πλέον Πύρρου Δήμα, τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους αλλά και πολλοί φίλοι του ολυμπιονίκη μεταξύ των οποίων οι παλιοί του συναθλητές Βαλέριος Λεωνίδης και Λεωνίδας Σαμπάνης.

 http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος