Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Γυμνάσιο Αστροχωρίου, μήπως είναι επικίνδυνο !!!!


Είχα ακούσει ότι το μπαλκόνι του Γυμνασίου Αστροχωρίου είναι ετοιμόρροπο και επικίνδυνο. Μηχανικός της Νομαρχίας το έκρινε άμεσα κατεδαφιστέο. Οπωσδήποτε πρέπει να είχε γίνει και μελέτη για την κατεδάφιση και την ανακατασκευής του.  Δεν ενθυμούμαι το κόστος, αλλά όταν το είχα ακούσει δεν μου φάνηκε μεγάλο. Η Νομαρχία λόγω ελλείψεως του σχετικού κονδυλίου, άφηνε το έργο για αργότερα και με τον καιρό το ξέχασε εντελώς.  Κάθε ημέρα που περνάει πιστεύω λόγω της συνεχιζόμενης διάβρωσης γίνεται και πιο επικίνδυνο, για τους μαθητές του Γυμνασίου.  
Δεν το είχα δει ποτέ και τώρα περιεργάστηκα τις φωτογραφίες. Αν είναι δυνατόν αυτά τα στηρίγματα να κρατήσουν τόσους τόνους μπετό.  Είναι απίστευτο  αυτά τα στηρίγματα να τοποθετήθηκαν με υποδείξεις  και επίβλεψη μηχανικού !!!   
Για περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες, επισκεφτείτε τo ιστολόγιο του ΑΣΤΡΟΧΩΡΙΟΥ στο σύνδεσμο: http://astrohori.blogspot.com/2011/01/blog-post_953.html



Ο Dimos Kafkias  Πολύ σωστά και πολύ εύστοχα στο Face book  σχολιάζει:
 Dimos Kafkias 25 Ιανουαρίου 2011 ώρα 13.04΄. Πιθανον εγινε καποια παρεξηγηση.Για να μην τρομοκρατειται ο κοσμος να πω οτι κανεις ποτε δεν ειπε οτι το Γυμνασιο Αστροχωριου εχει στατικο προβλημα και εχει κριθει κατεδαφιστεο απο μηχανικους της Νομαρχιας.Υπαρχει ενα προβλημα (σοβαρο) με το μπαλκονι και αυτο εχει κριθει οτι πρεπει να καθαιρεθει και εχει συνταχτει η αναλογη μελετη η οποια θα εκτελεστει οταν υπαρξει η χρηματοδοτηση που προβλεπει η μελετη.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος