Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Γιατρός για να δικαιολογήσει τις καταθέσεις της, δε δίστασε να πει ότι είναι από βίζιτες !

Σαράντα γιατροί και δικηγόροι που δήλωναν ετήσιο εισόδημα 20 έως 30 χιλιάδες ευρώ, εντοπίστηκαν να έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς ακόμη και σε χώρες της Μέσης Ανατολής από 1 έως 10 εκατ. ευρώ !
Μερικοί από αυτούς, ήδη, κλήθηκαν από το ΣΔΟΕ να...
δικαιολογήσουν αυτά τα ποσά, αλλά μάλλον δεν έπεισαν τους ελεγκτές.
Ένας δικηγόρος με καταθέσεις 5 εκατομμύρια ευρώ είπε ότι...
συγκέντρωσε το ποσό πουλώντας χρυσές λίρες που του άφησε ο πατέρας του !
Το εκπληκτικό όμως είναι αλλού:
Μία γιατρός είπε ότι οι καταθέσεις της προέρχονταν από....... ερωτικά ραντεβού με πελάτες της !!! Όπως μπορεί ο καθένας να τα δικαιολογήσει, δηλαδή!
Τώρα, όλοι, θα κληθούν να πληρώσουν στην εφορία για απόκρυψη εισοδημάτων σχεδόν τα μισά απ' όσα έχουν σε καταθέσεις και λίγο τους είναι.
Οι έρευνες του ΣΔΟΕ για αδικαιολόγητες καταθέσεις συνεχίζονται.
Σχόλιο του Kapaka Pappas  Αν ήταν νέα και ωραία η ΣΔΟΕ κακώς δεν την πίστεψε !  Μια νέα και όμορφη γιατρός, εκτός της βίζιτας δικαιούται και ΚΑΤΟΙΚΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. Για να δηλώνει 30.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα, φαίνεται ότι τις αποδείξεις των επισκέψεων (μόνο) τις έκοβε όλες !    

A! Αν είναι γιατρός ! Συμφωνώ, εκτός της βίζιτας
θα πληρώσω επιπλέον και την ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος