Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Ένας άλλος παλιός δάσκαλος

Απόσπασμα από τη Δημοσίευση του ιστολογίου μας «Ήταν ο αδελφός μου, μοιάζουμε παράξενα»
Ένας άλλος παλιός δάσκαλος της ευρύτερης περιοχής μας, πέρασε τα 60 του χρόνια και ακόμα δίδασκε, σ ένα απομακρυσμένο από την πόλη σχολείο. Ένας μαθητής του,  έγινε επιθεωρητής στο Νομό Άρτας. Κάποια μέρα επισκέφτηκε το δάσκαλό του,  για τυπική επιθεώρηση. Ο δάσκαλος εκείνη τη μέρα δίδασκε την πρόσθεση κλασμάτων στους μαθητές του.  Ο δάσκαλος είπε:
Παιδιά ή πρόσθεση κλασμάτων είναι πολύ εύκολη. Προσθέτουμε τους αριθμητές και τον αριθμό που βρίσκουμε τον βάζουμε αριθμητή. Προσθέτουμε τους παρανομαστές και τον αριθμό που βρίσκουμε τον βάζουμε παρονομαστή. Το νέο κλάσμα είναι η πρόσθεση !!!
Ο επιθεωρητής δεν άντεξε και του λέει:
Κύριε δάσκαλε, πρώτα τα κλάσματα πρέπει να τα κάνουμε ομώνυμα   ..…  Αμέσως τον διέκοψε ο δάσκαλός του λέγοντας :
ΠΑΨΕ  ΕΣΥ, ΕΜΕΙΣ TOTE ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ !!!

 Μου το διηγήθηκε ο συγχωριανός δάσκαλος,  Δημήτρης Γεωργόπουλος.


Αν δεν έχετε διαβάσει, «Ήταν ο αδελφός μου, μοιάζουμε παράξενα» (μια κωμική ιστοριούλα του συχωρεμένου του δασκάλου Παντελή Νάκου),  κάντε κλικ στο Σύνδεσμο:  http://anokalentini.blogspot.com/p/blog-page.html


ΦΤΑΝΕΙ   Π Ι Α  !
Δέν θα μας κάνουν
υποδείξεις και οι
ΜΑΘΗΤΕΣ μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος