Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

ήθελε να μεταλάβει χωρίς να νηστέψει

Πλησιάζανε οι γιορτές και ο μακαρίτης ο Χρίστος, όπως κάθε Χριστούγεννα, ήθελε να μεταλάβει. 
Χρίστο για να μεταλάβεις πρέπει να  νηστέψεις, αν πας να μεταλάβεις χωρίς να νηστέψεις, θα σε καταλάβει ο παπάς και θα σε μαλώσει, του λέει η γειτόνισσα.  
Αμ πως δεν θα με καταλάβει,  Πέρσι πρωί-πρωί, τγάνσα δυο κοσύφια, κοντά πήγα μετάλαβα και ο παππάς δεν κατάλαβε ΤΙΠΟΤΑ, απάντησε ο Χρίστος.

Δε γράφω το επώνυμο του μακαρίτη του  Χρίστου,  η γειτόνισσα έτσι διέδιδε, «ήθελε να μεταλάβει, αλλά δεν ήθελε να νηστέψει».   Και τι άλλο να έτρωγε;  ανύπαντρος άνθρωπος ήταν, μόνο ψωμάκι,  γαλατάκι και τυράκι απ τα γίδια που φύλαγε,  είχε

*** Τα ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, είναι πραγματικά γεγονότα, μερικές φορές δεν αναφέρονται τα ονόματα για ευνόητους λόγους.  ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος