Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Πρόστιμο στο σύζυγο 1.200 ευρώ

Χθες το πρωί 23-1-2011, στο κανάλι της ΝΕΤ (8.22΄π.μ.) ελέχθη ότι στην Πάτρα η σύζυγος έδωσε στο σύζυγο ένα ταψί (κοτόπουλο με πατάτες) να το πάει στο φούρνο. Καθ οδό η ΣΔΟΕ σταμάτησε για έλεγχο το αυτοκίνητο του συζύγου. Επειδή ο σύζυγος δεν διέθετε τα απαραίτητα παραστατικά για το ταψί με το κοτόπουλο, του επέβαλε πρόστιμο 1.200 ευρώ. Η Δημοσιογράφος που αφηγήθηκε το γεγονός, επέμενε ότι γνωρίζει και το όνομα του παθόντα, ο οποίος δεν επιθυμούσε να βγει στον αέρα.
Αν το περιστατικό είναι αληθές και οι υπάλληλοι της ΣΔΟΕ, από υπερβάλλοντα ζήλο να αυξήσουν «το χωρίς πάτο βαρέλι των οικονομικών του Κράτους» επέβαλαν το πρόστιμο των 1.200 ευρώ, τότε είμαστε για κλάματα !  1 σχόλιο:

  1. Φανταστείτε όταν γύρισε ο σύζυγος με το πρόστιμο στο χέρι, τι του έψαλε η σύζυγος ! Αχαΐρευτε, Άχρηστε, ανεπρόκοπε ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος