Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Έλαβαν ευχετήριες κάρτες απ τον πεθαμένο φίλο τους

Ένας Γάλος κωμικός – φαρσέρ είχε πολλούς και εκλεκτούς φίλους. Τον Οκτώβριο λίγες μέρες πριν πεθάνει, κάλεσε τον πιο κολλητό του φίλο και του παρέδωσε ένα μεγάλο πακέτο σφραγισμένων φακέλων.
Σε παρακαλώ του είπε, λίγες μέρες πριν τις γιορτές των  Χριστουγέννων θέλω να ταχυδρομήσεις αυτούς τους φακέλους. Είναι ευχετήριες κάρτες προς όλους τους φίλους μου.  
Έτσι και έγινε, λίγες ημέρες πριν την πρωτοχρονιά όλοι οι φίλοι έλαβαν από ένα σφραγισμένο φάκελο απ τον πεθαμένο φίλο τους.
 Έκπληκτοι άνοιξαν τους φακέλους, σ όλους είχε γράψει την ίδια χειρόγραφη ευχή.

Αγαπητέ μου φίλε, ελπίζω σύντομα να συναντηθούμε. Σε περιμένω !!!
Σε αγαπώ πολύ ! 
23 Δεκεμβρίου ο φίλος σου  (υπογραφή …………..)

Περισσότερες λεπτομέρειες δε θυμάμαι πάνε χρόνια τώρα που το διάβασα.  Ο φίλος σας Κώστας Α. Παππάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος