Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Ο Μήτσιος φόρεσε τις πιτζάμες και πήγε στο πανηγύρι
Την παλιά εποχή, ο Μήτσιος απ το Βελεντζικό, είχε αδελφό χωροφύλακα που υπηρετούσε στην Κρήτη. Οι χωροφύλακες τότε, υπηρετούσαν πολύ μακριά από τον τόπο καταγωγής τους. Οι άδειες  για να πάνε στο χωριό τους  δίνονταν σπάνια και η ταλαιπωρία μετακίνησης ήταν μεγάλη. 
Ο χωροφύλακας συνάντησε ένα  πατριώτη, που έφευγε απ την Κρήτη για στο χωριό του, τη Σκουληκαριά.

 Έτσι δόθηκε η ευκαιρία να στείλει ένα δέμα στην οικογένειά του. Στον αδελφό του,  έστειλε ένα ζευγάρι παρδαλές πιτζάμες. Ο Μήτσιος δε γνώριζε τη χρήση τους. Φιγουράτες καθώς ήταν, για τα πανηγύρια θα είναι, σκέφτηκε.

Έτσι λοιπόν, ο Μήτσιος στο πανηγύρι του Αγίου Παρθενίου, εμφανίστηκε επίσημα, φορώντας τις πιτζάμες του !!!    

Αφήγηση Δημήτρης (Μήτσιος) Γ. Ανδρέου.

                               Κώστας Α. Παππάς Μάης 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος