Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Μετακινήσεις ετεροδημοτών Άρτας


Σας πληροφορούμε ότι,  για τη διευκόλυνση μετακίνησης των ετεροδημοτών, τα ΚΤΕΛ από τις 3 ως τις 9 Μάη παρέχουν έκπτωση στα εισιτήρια 25%.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο ΚΤΕΛ Άρτας (ΑΘΗΝΑ) 210 5133139.

Επίσης υπενθυμίζω ότι παλαιότερα τα κόμματα διέθεταν δωρεάν εισιτήρια.
Μη τους λυπηθείτε,  αν σας τα δώσουν πάρτε τα. Είναι Χρήματα (εκατομμύρια) απ τις επιχορηγήσεις του κρατικού προϋπολογισμού, που τα σκορπούν  σε πανάκριβες δεξιώσεις να καλοπερνάνε τα στελέχη τους.
  
Καλό μήνα καλή πρωτομαγιαΔε βρήκα στο διαδίκτυο  άλλες ανακοινώσεις, άλλων κομμάτων,  για το νομό ΑΡΤΑΣΚάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να μάθετε σε πιο εκλογικό τμήμα ψηφίζετε 


1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΥΡΙΑΝΟΙ ...ΣΩΤΗΡΕΣ?

    ΠΟΤΕ!

    ΡΙΧΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος