Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Συνέντευξη του Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη με πολλά ερωτηματικά


Καλεντινιώτες, ξέρετε υπηρεσίες του Δήμου να στεγάζονται  στο Γυμνάσιο και Λύκειο;;;
Καλεντινιώτες, ξέρετε να υπάρχει διπλανή στο Δημαρχείο οικία, που διαθέτει χώρους 300 τ.μ. νοικιασμένη για την κάλυψη αναγκών του Δήμου;;;
Γιατί ο κ. Δήμαρχος δεν αξιοποίησε δωρεάν τους χώρους του ΚΕΓΕ !
Καλεντινιώτες, τι κρύβεται πίσω από αυτό το Δημοσίευμα ;;;

τα σχόλια δικά σας  ...........


2 σχόλια:

  1. Το κτίριο του σημερινού Δημαρχείου δεν το έκτισε ο πρόεδρος της κοινότητας με λεφτά απ την τσέπη του. Κτίστηκε με λεφτά της Νομαρχίας, με επίβλεψη μηχανικού της Νομαρχίας και σύμφωνα με τις τότε ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις . Τα πατρικά μας σπίτια κ. Δήμαρχε, κτίστηκαν χωρίς την επίβλεψη μηχανικού, επειδή ο νόμος τότε δεν προέβλεπε υποχρεωτική επίβλεψη μηχανικού στα χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "ΡΑΔΟΒΥΖΙ ΑΡΤΑΣ" (ως όφειλε) επικοινώνησε με τον "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ" και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι δεν υπήρξε καμμία υπερβολή του δημοσιογράφου,(όπως ισχυρίστηκε ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συβούλιο της περασμένης Παρασκευής.Ο δημοσιογράφος μας τόνισε ότι αν χρειαστεί υπάρχουν όλα τα στοιχεία γιά να υπερασπιστεί την αξιοπιστία της εφημερίδας.Αν θέλετε τη αποψή μου πίσω από αυτό το κείμενο κρύβεται η προσπάθεια του Δημάρχου να εξοφλήσει προεκλογικές επιταγές για μεταφορά της έδρας του Δήμου (η υπηρεσιών) πιθανόν στο Διάσελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος