Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Ε1 2012

Δήλωση φορολογίας εισοδήματος οικ. έτους 2012. Κατεβάστε τα έντυπα Ε1, Ε2, Ε9 στον υπολογιστή σας, τυπώστε τα και καταθέστε τα στην εφορία.  


Κατεβάστε αυτό το αρχείοΔήλωση Φορολογίας            (Ε1)Οι  εφορίες φέτος δεν έχουν τα έντυπα Ε1, Ε2 για φυσικά πρόσωπα, ούτε έστειλαν στους φορολογουμένους φάκελο με τα απαραίτητα έντυπα.

 Ένας συμπολίτης μας δεν έβρισκε το Ε1 να συμπληρώσει τη δήλωσή του. Γι αυτό την έστειλε γραμμένη σ ένα φύλλο χαρτί.
2 σχόλια:

 1. Και τώρα αυτός ο τύπος είναι έξυπνος...?
  Και πολύ καλά έκαναν οι υπάλληλοι και δεν την δέχτηκαν. Δεν είναι αυτός ο ορθός τρόπος συμπλήρωσης δήλωσης. Και να είσαι σίγουρος ότι και που το έστειλε ταχυδρομικά, πάλι στον κάλαθο των αχρήστων θα παει. Αν θέλουμε να κάνουμε την επανάστασή μας, θα πρέπει να την κάνουμε με ορθολογικό τρόπο και όχι με παρορμητικές ιδεες ανίδεων, αμόρφωτων ανθρώπων. Πρέπει να βρούμε έναν καθόλα νόμιμο τρόπο και όχι μια παπαριά που σκέφτηκε κάποιος. Αλλωστε τι φταίνε οι υπάλληλοι αν το κωλοκράτος ΔΕΝ έχει έντυπα.. Μήπως οι εφορίες έχουν εκτυπωτικές μονάδες να τυπώνουν τα έντυπα..?
  Εξάλλου πρέπει επιτέλους να μάθουμε να δουλέυουμε και δυαδικτυακά. Οι εποχές των παπούδων/πατεράδων μας πρέπει να τελειώσουν.

  Αλλα μας αρέσει να είμαστε Ελληναράδες...
  Ο κλασικός ο μαλάκας ό Έλληνας.
  Ποτε επιτελους θα πάψουμε να ειμαστε Και πολύ καλΕλληναράδες..?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στην προκείμενη περίπτωση δεν φταίνε οι υπάλληλοι. Προσωπικά διαπίστωσα ότι οι εφοριακοί τώρα με την κρίση είναι περισσότερο εξυπηρετικοί. Έχασαν εκείνο το παλιό Τουπέ.
   Αλλά και ο 70χρονος ή 80χρονος, που μετά βίας επιβιώνει, δεν έχει την πολυτέλεια να πληρώσει στο φοροτεχνικό 40 ή 50 ευρώ για την υποβολή της δήλωσής του.
   Αν του έστελναν τα έντυπα όπως παλαιότερα ή τα εύρισκε στην εφορία, με τη βοήθεια κάποιου άλλου θα μπορούσε να υποβάλλει τη ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ αδαπάνως.
   Επομένως δεν φταίνε οι υπάλληλοι, αλλά το κωλοκράτος όπως είπατε, ΠΑΡΕΑ με την ΗΓΕΣΙΑ της εφορίας.

   Διαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος