Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

έντυπα φορολογικών δηλώσεων 2012, Ε9


Για να βρείτε το δικό σας  Ε9 στο internet δεν μπαίνετε από την ιστοσελίδα Taxis net Σύνδεση αλλά από το σύνδεσμο: Συμπληρώστε και αποστείλετε αυτόματα τη Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων (Ε9)

Δυο φορές πήγα στην εφορία να μου δώσουν οδηγίες να δω στο internet  το Ε9. Ο ένας με έστελνε στο άλλο και πάλι απ την αρχή.
Επιτέλους ένας  υπάλληλος μου είπε,  πάρε τηλέφωνο στα πληροφοριακά συστήματα,  210 4802552 & 213 1332552. Αν πιάσεις γραμμή αυτοί θα σου λύσουν το πρόβλημα.   
Με δυσκολία έπιασα γραμμή, αλλά σε 30 δευτερόλεπτα μου έδωσαν σαφείς οδηγίες και μου έλυσαν το πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε μια βδομάδα.

 Τέτοιους Δημόσιους υπαλλήλους έχουμε. Τους περισσότερους δεν έπρεπε να τους πληρώνουμε, έπρεπε να μας πληρώνουν.  Κατεβάστε αυτό το αρχείοΔήλωση Φορολογίας        (Ε1)


 Ε2 2012
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

Ε9 2012
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ


 Ύστερα εκτυπώστε τα έντυπα Ε1, Ε2, Ε9 σε ασπρόμαυρο και καταθέστε τα ή στείλτε τα στην εφορία.


Οι  εφορίες φέτος δεν έχουν τα έντυπα Ε1, Ε2 για φυσικά πρόσωπα, ούτε έστειλαν στους φορολογουμένους φάκελο με τα απαραίτητα έντυπα.
 Ένας συμπολίτης μας δεν έβρισκε το Ε1 να συμπληρώσει τη δήλωσή του. Γι αυτό την έστειλε γραμμένη σ ένα φύλλο χαρτί.
Κοιτάξτε με προσοχή, πως ένας πολίτης απλοποίησε τη φορολογική του δήλωση.


ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ.   Μάης 2012 Κώστας Α. Παππάς  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος