Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΤΕ θα πάρω σύνταξη απ το Δημόσιο


4 Νοεμβρίου 2012. Σε σημερινή εκπομπή  ο Γιώργος Ρωμανιάς επεσήμανε:  
Όλους τους Δημοσίους υπαλλήλους που απέκτησαν ή θα αποκτήσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι 31-12-2012 δεν τους αγγίζουν τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.

Απλά όσοι συμπλήρωσαν ή θα συμπληρώνουν 25ετία μέχρι 31-12-2012 δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε. Επί πλέον μπορούν να παραμείνουν στην υπηρεσία τους και να συνταξιοδοτηθούν χωρίς βιασύνη, όποτε εκείνοι το αποφασίσουν. Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος