Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Στο Σουφλί το ΑΤΜ τρελάθηκε και μοίραζε 50ευρα!


Σύμφωνα με το thebest, ήταν η απροσεξία ενός υπαλλήλου της τράπεζας που έβαλε τα 50ευρα στη θέση που μπαίνουν τα 20εύρα!

Ο πρώτος που το συνειδητοποίησε, ενημέρωσε και άλλους και φυσικά η ουρά που σχηματίστηκε ξεπερνούσε και αυτές που σχηματίζονταν στις “καλές” μέρες στις εφορίες!
Ο διευθυντής της τράπεζας βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει και όταν πληροφορήθηκε την αιτία της ουράς και πανικόβλητος ζήτησε να διακοπεί η λειτουργία του ΑΤΜ.
Οι ευχές «πάντα τέτοια» δεν φαίνεται να «καλάρεσαν» στον διευθυντή της τράπεζας, ο οποίος ενδεχομένως να εξετάσει και την τιμωρία του υπαλλήλου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, σκοπεύει να ζητήσει τα χρήματα πίσω από τους τυχερούς που εκμεταλλεύτηκαν το «γενναιόδωρο» ΑΤΜ…

Πηγή: madata
& http://www.inthevip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος