Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Σκληρός νόμος, αλλά νόμος


Dura lex sed lex (σκληρός νόμος, αλλά νόμος)

ΠΡΙΝ ακόμα οργανωθούν οι κοινωνίες, προέκυψε η ανάγκη του νόμου. Κανόνες για ενιαία δράση και για περιγραφή δικαιωμάτων και υποχρεώσεων. Οι λαοί και τα έθνη δεν πήγαν μπροστά με την αταξία, αλλά με εφαρμογή των νόμων τους.

Μέχρι τώρα είχα ακούσει για σκληρούς νόμους, άδικους νόμους, για αντισυνταγματικούς νόμους. Πολλοί από αυτούς κρίνονται από τα δικαστήρια αντισυνταγματικοί και καταργούνται. Φέτος τον Απρίλιο 2013 βρήκα και ένα παράνομο νόμο. Ένα νόμο ο όποιος κατά την άποψή μου, όποιος τον εφαρμόσει διαπράττει ποινικό αδίκημα. Όταν το κράτος το 2013 σου έδωσε σύνταξη 18.000 ευρώ, αλλά σε υποχρεώνει με νόμο να δηλώσεις στη φορολογική σου δήλωση ότι έλαβες σύνταξη 22.000 ευρώ, τότε το κράτος διαπράττει ποινικό αδίκημα και ο νόμος είναι παράνομος. Αναφέρομαι στο μνημονιακό ν.4093/2012 στην παράγραφο "κράτηση για υγειονομική περίθαλψη και φόρο".  

Για να γίνω πιο κατανοητός θα φέρω ένα παράδειγμα.
Έστω βρίσκεις ένα βλάκα τοκογλύφο (που δε βρίσκεις ποτέ) και δέχεται να υπογράψει συμφωνητικό στο οποίο αναφέρεται ότι σου δάνεισε 20.000 ευρώ, αλλά εσύ στην ανάγκη σου δέχτηκες και υπέγραψες ότι έλαβες 25.000 ευρώ.
Με αυτό και μόνο το στοιχείο (συμφωνητικό) μπορείς να κινηθείς νομικά και να καταδικάσεις ποινικά τον τοκογλύφο.
Επομένως και το Υπουργείο Οικονομικών εφαρμόζοντας το παραπάνω νόμο διαπράττει ποινικό αδίκημα. Τα δικαστήρια όχι μόνο πρέπει να καταργήσουν το νόμο, αλλά και να καταδικάσουν το Υπουργείο Οικονομικών.
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, για να ενημερωθείτε σωστά διαβάστε τέτοια μασκαριλίκια δεν ξανάγιναν 
Κώστας Α. Παππάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος