Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Η απάντηση του πρώην Δημάρχου κ.Καρακώστα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για λόγους ευθιξίας αλλά και για την αποκατάσταση της  αλήθειας σχετικά με όσα ψεύδη ειπώθηκαν  στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη  την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 και συγκεκριμένα αναφέρομαι στα παρακάτω που ειπώθηκαν από τον  Δήμαρχο  κ. Δ. Γαλλίκα  και τον πρώην γενικό αντιδήμαρχο κ. Χ. Αποστόλου.
Σε συζήτηση στο Δ.Σ. για εκκρεμότητες οφειλές του Δήμου σε Ιδιώτες  ο Δήμαρχος ανέφερε « ναι χρωστάμε σε Ιδιώτη το ποσό των 8.000 ΕΥΡΩ του δώσαμε το ποσό των 3.000 ΕΥΡΩ και οφείλουμε ακόμη 5.000 ΕΥΡΩ  από παλιά χρέη  που άφησε ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείας Καρακώστας» και επιβεβαίωσε ο πρώην γενικός αντιδήμαρχος « ναι πράγματι παραλάβαμε ¨προίκα¨ χρέος στον Ιδιώτη το αναφερόμενο ποσό».
Κύριοι θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο (όπως ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος) είναι θεσμοί  και θα έπρεπε να γνωρίζετε, καθότι αυτό το γνωρίζουν και τα παιδάκια του Δημοτικού , ότι τους θεσμούς πρέπει να τους σεβόμαστε και σεις δεν σεβαστήκατε το Δημοτικό Συμβούλιο και λασπολογείτε άτομα , σπιλώνοντας συνειδήσεις, λέγοντας ψέματα.  Γιατί κύριε Δήμαρχε και κύριε πρώην Αντιδήμαρχε?
Όπως γνωρίζετε και όλοι οι Δημότες γνωρίζουν κανένα χρέος δεν σας έχω αφήσει για παρακαταθήκη,  ως πρώην Δήμαρχος του Δήμου Ηρακλείας, την μόνη ¨προίκα¨ που σας είχα αφήσει ήταν ένα αποθεματικό 120.000 ΕΥΡΩ περίπου στα Ταμεία του Δήμου.

Σας παρέδωσα ένα Δήμο δίχως χρέη, ένα Δήμο οργανωμένο και νοικοκυρεμένο με νέα δίκτυα ύδρευσης  συντηρημένους δρόμους , έτοιμες προς ένταξη μελέτες αλλά και δημοπρατημένα έργα, αλλά δυστυχώς  η εικόνα που αντικρίζει κανείς σήμερα  είναι ότι τον έχετε διαλύσει τον αφήσατε στον αυτόματο πιλότο . 

Θα ήθελα να μας πείτε με ποια παραστατικά πληρώσατε στον Ιδιώτη το ποσό των 3.000 ΕΥΡΩ?
 Αλήθεια τι απέγινε το ηλεκτρικό μπαλάγκο αξίας 5.000 ΕΥΡΩ που χάσατε ως Δημοτική Αρχή  βρέθηκε? Έγινε ΕΔΕ και ποιο το αποτέλεσμα? Έχει κατατεθεί κάποια μηνυτήρια αναφορά προς διερεύνηση του εν λόγου θέματος? Ακόμη μέχρι σήμερα κανείς  δεν ξέρει.
              Τι έγινε με την απογραφή και μειώθηκε τόσο πολύ ο πληθυσμός του Δήμου?
Είναι πράγματι απορίας άξιο γιατί επιλέξατε τη συγκεκριμένη στιγμή δυόμιση χρόνια μετά να κάνετε αυτή την αήθη επίθεση εναντίον μου. Μήπως επειδή ως Δήμος  απ ότι γνωρίζω οφείλετε σε πολλούς Ιδιώτες, έχετε χάσει τα αυγά και τα καλάθια  και  θέλετε να  λασπολογήσετε πετυχημένους προκατόχους σας  για να πείσετε μόνο τον εαυτό σας .
                Μήπως επειδή σύντομα πλησιάζουν οι εκλογές?
       Μήπως ρίχνετε λάσπες και σπιλώνετε ονόματα για να θολώσετε τα νερά προκειμένου να καλύψετε τις  φορομπηχτικές αποφάσεις   που πήρατε  την συγκεκριμένη μέρα για την ύδρευση. Δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος πεινάει και υποφέρει και σεις με τις αποφάσεις σας  τους εξαθλιώνετε και τους  θανατώνετε?   Γιατί πήρατε αυτή την απόφαση? Μήπως κάνατε καμιά γεώτρηση? Μήπως κάνατε αντικατάσταση δικτύων ? Μήπως κάνατε εμπλουτισμό σε υπάρχων δίκτυο  και ξεφύγατε από τον προϋπολογισμό στο Δήμο?  Λέω μήπως……
Μόνο η τρόικα  έχει επιβάλει τέτοια μέτρα  στην Ελλάδα, 
Μήπως κύριε Δήμαρχε το υποτιθέμενο φερόμενο ως χρέος  που λέτε ότι σας άφησα αποτελεί ανασταλτικό μέτρο στην πολιτική στρατηγική σας για την ανάπτυξη του Δήμου? ή πιστεύετε ότι η ανάπτυξη του Δήμου θα έλθει με τα φαγοπότια και τους χορούς οριεντάλ στην κοιλάδα του Αχελώου?

Επειδή κύριε Δήμαρχε:
α) τα χρέη του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη προς τον συγκεκριμένο Ιδιώτη δημιουργήθηκαν επί δικια σας θητεία και οφείλατε να το γνωρίζετε η να σας έχουν ορθά ενημερώσει οι υπεύθυνοι  αντιδήμαρχοι,  (και συγκεκριμένα από ανόρυξη κ μεταφορά αδρανών υλικών  (στη θέση Σκάλα Ξηροκάμπου)  το έτος 2011, με αυτό συμφωνεί και ο Ιδιώτης ) 
 β)  είμαι καθαρός και δεν επιτρέπω σε κανένα να με λασπολογεί  με τον τρόπο που  γινόταν σε παλαιότερα πολιτεύματα που ο λαός έχει καταδικάσει,
 γ) η αποκατάσταση της αλήθειας  είναι αδιαπραγμάτευτη ώστε να γνωρίζουν οι δημότες τους οποίους με ευσυνειδησία υπηρέτησα, δώδεκα χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση 
ΑΠΑΙΤΩ άμεσα την αποκατάσταση της αλήθειας διότι σε διαφορετική περίπτωση θα είστε Δημόσιοι συκοφάντες.

Άρτα 27 Μαΐου 2013

                                                            ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
                                                            ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
                                                            ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ


ΣΧΟΛΙΟ  του Ιστολογίου μας:

Κύριε Δήμαρχε,  Στείλτε μας τα στοιχεία της οφειλής (παραστατικά)  του πρώην Δημαρχου κ. Καρακώστα,  για να τα αναρτήσουμε στο ιστολόγιο μας, διότι η αλήθεια πρέπει να λάμψει. Πλησιάζουν οι εκλογές, οι δημότες πρέπει να μάθουν ποιός λέει την αλήθεια και ποιός λέει ψέματα.   Άλλως θα συμφωνήσουμε ότι λασπολογείτε ασύστολα κατά του πρώην  Δημάρχου Ηρακλείας κ. Καρακώστα,  προκειμένου  να καλύψετε δικές οφειλές – χρέη, χωρίς βέβαια να κάνετε έργα !  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος