Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Κώστας Τσαμπάς σε video 1993 τριών λεπτών


Απολαύστε τον αλησμόνητο - ανεπανάληπτο τραγουδιστή Ραδοβυζίου & Αγράφων Κώστα Tσαμπά.  (1993 σε video 3 λεπτών)Με κλικ εδώ

Όταν ήμουν στη Τετάρτη εξαταξίου γυμνασίου,  ο Κώστας ήταν παιδάκι στο Δημοτικό. Μέναμε γειτονιά  στην Άρτα. Από τότε γνωριζόμαστε  με το Λάζο, τον Κώστα και  μικρότερα αδέλφια.  Όταν μεγαλώσαμε σπάνια συναντιόμαστε. Από μακριά παρακολουθούσα όλα τα αδέλφια και θαύμαζα ιδιαίτερα τον Κώστα  για την εξέλιξή του στο δημοτικό τραγούδι. 

Ξεσκονίζοντας τις παλιές μου βιντεοκασέτες του 1993 βρήκα και το βίντεο που παρουσιάζω σήμερα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος