Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Μετά τη φορολογία των πισινών ! φόρος σ όποιον αναπνέει ηλικίας 18 ετών και πάνω!


Τον Ιούνιο 2011,  όταν ο Γ. Παπακωνσταντίνου ήταν στις δόξες του,  πάνω στη ρητορική του έξαρση αναφώνησε:  «και ποιος από σας διαφωνεί με τη φορολόγηση των πισινών».

Μετά λοιπόν τη φορολόγηση των πισίνων ο σημερινός  υπουργός οικονομικών Γ. Στουρνάρας,   φορολογεί τους μισθούς, τις συντάξεις,  όλα τα κινητά, όλα τα  ακίνητα. Φορολογεί επιπλέον οποιονδήποτε ζει και είναι μεγαλύτερος των 18 ετών.

Από φέτος όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες από 18* ετών και πάνω πρέπει  να υποβάλλουν φορολογική δήλωση είτε έχουν είτε δεν έχουν εισοδήματα.

Σύμφωνα με το νέο φορολογικό νόμο,  όποιος υποβάλλει φορολογική δήλωση, τίποτε στον κόσμο  να μην έχει**  μόνο που αναπνέει,  εμπίπτει στο τεκμήριο εισοδήματος 3.000 ευρώ.

Το ποσό των 3.000 ευρώ είναι  αφορολόγητο,  εφόσον βέβαια προσκομίσει αποδείξεις 750 ευρώ (3000Χ25%).  Αν στη φορολογική δήλωση δεν δηλώσει ότι έχει αποδείξεις 750 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει φόρο 75 ευρώ.

*Εξαιρούνται μόνο τα προστατευόμενα μέλη.
**  Ο 18ρης που δεν έχει εργασία, σπίτι, κτήματα, αυτοκίνητο, μηχανή, παπί, ο 18ρης που δεν έχει τίποτε στη ζωή του, ο 18ρης που δεν έχει "στον ήλιο μοίρα"  εμπίπτει στο τεκμήριο των 3.000 ευρώ και κατά συνέπεια σε φόρο 75 ευρώ.
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ   Φεβρουάριος 2013.

  Υστερόγραφο :  Φημολογείται ότι τη δεκαετία του 60,  όταν πρωθυπουργός ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, παππούς του Γιωργάκη Παπανδρέου,  έξω απ το καστρί μαζεύτηκαν οι μαίες και έκαναν διαμαρτυρία.
Φωνάζοντας το όνομα του πρωθυπουργού έλεγαν "Γ. Παπανδρέου",  "Γ. Παπανδρέου"  .........,  αλλά ακουγόταν ως «Γάμα Παπανδρέου».
Τότε ο αείμνηστος ρώτησε τους συμβούλους του «Μα το υποσχεθήκαμεν και αυτό στο λαό»;    
To Υπουργείο Οικονομικών  συνιστά: 
Μην κρύβετε τεκμήρια, κίνδυνος κατάσχεσης πρώτης κατοικίας.

Έχετε VC στην κατοικία σας; 

Τα  VC είναι τεκμήρια απόκρυψης υψηλών εισοδημάτων .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος