Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Η διορισμένη στο Δημόσιο

Απόσπασμα από την ανάρτηση «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι του»
……………..
Μια δεσποινίδα από την επαρχία ονόματι Β…. προσλαμβάνεται ως υπάλληλος ΕΛ - ΤΑ σ ένα ταχυδρομείο των ΑΘΗΝΩΝ. Την πρώτη ημέρα της εργασίας της, ο προϊστάμενος του γραφείου άφησε τη Β… κοντά στον κεντρικό διαχειριστή για ενημέρωση. Η Β… σαστισμένη παρακολουθώντας τους πελάτες να σχηματίζουν ατέλειωτες ουρές και τις συναδέλφισσες στις θυρίδες συναλλαγής να εργάζονται αγόγγυστα, έχασε κάθε  επαφή με το περιβάλλον.
Κάποια στιγμή ο διαχειριστής λέει:
Β… πάρε 80 δραχμές,  πήγαινε απέναντι (εννοώντας τις απέναντι θυρίδες συναλλαγής) και πάρε μου γραμματόσημα.
Η Β… σηκώθηκε και άρχισε να βασανίζει το μυαλό της. Ποιος άραγε πουλάει τα γραμματόσημα. Ο περιπτεράς σκέφτηκε! Βγήκε λοιπόν έξω από το ταχυδρομείο και κοίταξε δεξιά – αριστερά για περίπτερο. Περίπτερο δεν υπήρχε. Απέναντί της βλέπει ένα «ψιλικατζίδικο». Τυχερή είμαι ξανασκέφτηκε, ο ψιλικατζής έχει γραμματόσημα. Μπαίνει στο κατάστημα και λέει «ένα γραμματόσημο των 80 δραχμών παρακαλώ»!
Δεν έχω γραμματόσημα, απάντησε ο ψιλικατζής, γιατί απέναντι είναι το ταχυδρομείο!

Τότε  συνειδητοποίησε η Β… ότι εκείνη τη μέρα δούλευε σε Ταχυδρομείο. 
………….
Αυτό το γεγονός συνέβη το θρυλικό έτος των «μεγάλων» διορισμών (1983).
Από τότε που το Κράτος πήγε κατά διαό……..

Κώστας Α. Παππάς 27 Μαΐου 2010.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος