Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Η λογίστρια της ιδιωτικής κλινικής

Το 1973 αν θυμάμαι καλά, μια κοπελίτσα τελειώνοντας το Λύκειο δεν πέρασε στο Πανεπιστήμιο. Έψαξε για δουλειά στην πόλη της και βρήκε ! Βοηθός λογιστή σε ιδιωτική μαιευτική κλινική. Ο λογιστής της κλινικής έπαιρνε κατά διαστήματα στο Γραφείο του το πρόχειρο βιβλίο της βοηθού και συμπλήρωνε τα επίσημα βιβλία της κλινικής.
Κάποια μέρα σκάει μύτη  στην κλινική ένα κλιμάκιο της εφορίας. Η βοηθός λογίστρια τους πρόσφερε καφεδάκι, αναψυκτικά  και παρέδωσε τα επίσημα βιβλία για έλεγχο.
Οι εφοριακοί ήλεγξαν τα επίσημα βιβλία και τα βρήκαν όλα εντάξει.
Ένας όμως πονηρούλης  εφοριακός λέει στη βοηθό.
-Μπράβο δεσποινίς λογίστρια όλα είναι εντάξει !  Ήθελα όμως και το δικό σου το βιβλίο, αυτό που δίνεις στο λογιστή να ενημερώσει τα επίσημα βιβλία, να ρίξω και εκεί μια ματιά. Η κοπελίτσα τι να πει στον εφοριακό, που την αναβάθμισε και σε κοτζάμ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ;  εγώ δεν έχω βιβλίο ;;;
Αμέσως κύριε!  απάντησε. Έψαξε ένα συρτάρι, βρήκε το βιβλίο της και το παρέδωσε στον εφοριακό.
Για ένα εξάμηνο έκλεισε η εφορία την κλινική. Η βοηθός λογίστρια αντί να αναβαθμιστεί σε λογίστρια άλλαξε επάγγελμα !   
 Κώστας Α. Παππάς 10-2-2011. 
Η ξανθιά λογίστρια. Δεν ήταν αυτή απλώς της έμοιζε Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος