Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι του. Φαίνεται για ανέκδοτο, αλλά είναι αλήθεια.

Από facebook   Kapaka Pappas την Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010 στις 8:41 π.μ.


(Αύγουστος 1973) Ένας υπάλληλος ονόματι Κ…. τελειώνοντας την τότε σχολή βασικού προσωπικού ΕΛ ΤΑ, διορίστηκε σ ένα ταχυδρομείο της επαρχίας. Την πρώτη ημέρα εργασίας του, ο προϊστάμενος του ταχυδρομείου έδωσε στον Κ…. μια αποστολή συστημένων από το Κ.Δ.Α. για τα περαιτέρω (έλεγχο, σφράγιση, προώθηση κλπ.).
Η αποστολή περιείχε 16 συστημένα γράμματα. Τα 15 συστημένα γράμματα ήταν σε ισάριθμα μικρού μεγέθους φακελάκια. Το 16ο συστημένο γράμμα ήταν ένας φάκελος πολύ μεγάλων διαστάσεων, αλλά λεπτός σε πάχος. Ο Κ… αφού άνοιξε προσεκτικά την αποστολή, τοποθέτησε πάνω στο γραφείο του πρώτα το μεγάλο φάκελο και πάνω σ αυτόν όλα τα μικρά φακελάκια. Μετρά μόνο τα μικρά φακελάκια μία, δύο, τρεις φορές και τα βρίσκει 15, ενώ το ειδικό συνοδευτικό φύλλο αριθμητικά και ολόγραφα έγραφε 16 συστημένα. Ο Κ… σηκώθηκε, πλησίασε τον προϊστάμενο και τον πληροφόρησε ότι έλλειπε ένα συστημένο. Ο προϊστάμενος απάντησε: «αποκλείεται το Κ.Δ.Α. δεν κάνει λάθη ξαναμέτρατα». Ο Κ…. ξαναμετρά μια, δυο, τρεις φορές και επαναβεβαιώνει τον προϊστάμενο ότι λείπει το συστημένο. Ο προϊστάμενος πάει στο γραφείο του Κ…., παίρνει όλα τα συστημένα στα χέρια του και αρχίζει να μετρά ένα, δυο, τρία, …. Ο Κ… τον διακόπτει λέγοντας δε λείπει…. δε λείπει … αυτό το μεγάλο, που ήταν κάτω απ τ άλλα δεν το μετρούσα!!!
Μια δεσποινίδα από την επαρχία ονόματι Β…. προσλαμβάνεται ως υπάλληλος ΕΛ ΤΑ σ ένα ταχυδρομείο των ΑΘΗΝΩΝ. Την πρώτη ημέρα της εργασίας της, ο προϊστάμενος του γραφείου άφησε τη Β… κοντά στον κεντρικό διαχειριστή για ενημέρωση. Η Β… σαστισμένη παρακολουθώντας τους πελάτες να σχηματίζουν ατέλειωτες ουρές και τις συναδέλφισσες στις θυρίδες συναλλαγής να εργάζονται αγόγγυστα, έχασε την επαφή με το περιβάλλον.
Κάποια στιγμή ο διαχειριστής είπε: Β… πάρε 80 δραχμές πήγαινε απέναντι (εννοώντας τις απέναντι θυρίδες συναλλαγής) και πάρε μου ένα γραμματόσημο. Η Β… σηκώθηκε και άρχισε να βασανίζει το μυαλό της. Ποιος άραγε πουλάει τα γραμματόσημα. Ο περιπτεράς σκέφτηκε! Βγήκε λοιπόν έξω από το ταχυδρομείο και κοίταξε δεξιά – αριστερά για περίπτερο. Περίπτερο δεν υπήρχε. Απέναντί της βλέπει ένα «ψιλικατζίδικο». Τυχερή είμαι ξανασκέφτηκε, ο ψιλικατζής έχει γραμματόσημα. Μπαίνει στο κατάστημα και λέει «ένα γραμματόσημο των 80 δραχμών παρακαλώ»! Δεν έχω γραμματόσημα, απάντησε ο ψιλικατζής, γιατί απέναντι είναι το ταχυδρομείο! Τότε συνειδητοποίησε ότι δούλευε σε Ταχυδρομείο.
Ο Κ… μετατέθηκε σε πολλά ταχυδρομεία, κάποτε μετατέθηκε και στο ταχυδρομείο που υπηρετούσε η Β…. Εκεί ο Κ…. και η Β… γνωρίστηκαν και διαπίστωσαν ότι «γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι του», τον τρίτο χρόνο της γνωριμίας τους παντρεύτηκαν! Σήμερα έχουν δυο παιδιά και χαίρουν «άκρας υγείας»! Έζησαν αυτοί Καλά και οι άλλοι καλλίτερα!
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή ονόματα είναι εντελώς συμπτωματική.

16 Μαρτίου 2006  Συλλογές του
k.pappas.9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος