Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

Αναζήτηση εργασίας, χτύπημα στην Ανεργία


Άταχτο δελτίο. Η κυβέρνηση προκειμένου να χτυπήσει την ανεργία, ήλθε σε επικοινωνία με τους Έλληνες  πλοιοκτήτες. Οι πλοιοκτήτες στα εμπορικά πλοία έχουν προσλάβει πλήρωμα Αφρικανών, Ιρακινών και Κογκολέζων,  λίγα περιθώρια υπάρχουν για την πρόσληψη Ελλήνων. Προτίθενται όμως να βοηθήσουν αποφασιστικά την Ελλάδα και τους Έλληνες, προσλαμβάνοντας μεγάλο αριθμό  Φαροφυλάκων.  
Γίνονται δεκτές αιτήσεις μόνον όσων παρακολουθήσουν το παρακάτω Video


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος