Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

«Κλείσιμο των συνόρων διαφυγής καταναλωτών» έχει αποφασίσει και η ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ)


«τώρα μπορείς εύκολα και γρήγορα να αλλάξεις πάροχο ρεύματος»,  «έκπτωση ως 42% στην ηλεκτρική ενέργεια»   κραυγάζουν οι ιδιώτες πάροχοι  ηλεκτρικής ενέργειας.

«ψέματα με το σακί».   Το κέρδος του καταναλωτή είναι από ελάχιστο ως πολύ μικρό, θα πρόσθετα εγώ,  ως λογιστής επί 35 χρόνια.

Επί πλέον πρέπει  σας ενημερώσω και για κάτι πιο σημαντικό.
Πριν το  2019, ένα μικρό ποσοστό καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας  άλλαξαν πάροχο και μεταφέρθηκαν από τη ΔΕΗ σε κάποιες ιδιωτικές εταιρίες που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια.  Από τις αρχές του προηγούμενου  έτους οι αποχωρήσεις από την ΔΕΗ προς άλλους παρόχους έλαβαν διαστάσεις  χιονοστιβάδας.  Από τότε η ΔΕΗ «έκλεισε τα σύνορα διαφυγής καταναλωτών» προς άλλους παρόχους,  με όπλο της τον επανέλεγχο ηλεκτρικής εγκατάστασης.

Η ΔΕΗ βάσει παλαιάς νομοθεσίας για την αποφυγή ηλεκτροπληξιών και πυρκαγιών κάθε 14 έτη έχει δικαίωμα να μας ζητήσει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ  επανελέγχου της ηλεκτρικής μας εγκατάστασης. Όταν παραμένεις στη ΔΕΗ χωρίς αλλαγή ονόματος,  το πιστοποιητικό δεν το ζητάει  ΠΟΤΕ.

Ο ιδιώτης πάροχος, ότι και αν υπόσχεται, πρέπει να ξέρετε ότι μόνο  «εισπράκτορας» είναι. Το ρεύμα ανήκει  με απλά λόγια στις  θυγατρικές  της ΔΕΗ.  (Σύστημα μεταφοράς Η/Ε ΑΔΜΗΕ & Δίκτυο διανομής Η/Ε ΔΕΔΔΗΕ).




Φίλοι καταναλωτές,  πρέπει να έχετε υπ όψη ότι,  όταν αλλάξετε πάροχο σε μερικούς μήνες θα λάβετε μια επιστολή από την ΔΕΔΔΗΕ της ΔΕΗ, που θα σας ενημερώνει ότι εντός εξαμήνου να προσκομίσετε πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για την σωστή λειτουργία της ηλεκτρικής εγκατάστασής σας,  άλλως θα  διακόψει την παροχή σας.  

Μην το ξεχάσετε, όσοι το ξέχασαν,  με κομμένο το ρεύμα « έτρεχαν και δεν έφταναν» !!!!
Το πιστοποιητικό του ηλεκτρολόγου κοστίζει περίπου 50 ευρώ.  Αν σας ζητήσουν περισσότερα κάντε μια έρευνα έξω από τα Γραφεία της ΔΕΗ, εκεί θα βρείτε διαφημίσεις ηλεκτρολόγων. Αν το διαμέρισμα είναι μικρό ίσως σας κοστίσει και λίγο φθηνότερα.  

Δείτε πόσο έντεχνα μας εξαπατούν !!!!!  
Τηλεφωνώ στην  WATT + VOLT  λέγοντας:  Έχω πάροχο μια άλλη ιδιωτική εταιρία,  η οποία με εξαπάτησε αποκρύπτοντας ότι τα πάγια τέλη από 3,80 ερώ / τετράμηνο που είχα στη ΔΕΗ θα γίνουν 17 ευρώ /τετράμηνο.  Εσείς δεν έχετε καθόλου Πάγια τέλη; Εμείς δεν έχουμε πάγια,  ένα ετήσιο τέλος έχουμε 59 ευρώ το χρόνο !!!!! απάντησαν. Δηλαδή αυτοί έχουν Πάγιο  19,66 (59/12*4) ευρώ το τετράμηνο, το οποίο στην παρακάτω διαφήμισή τους το αποκρύπτουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ  !!!  Αυτοί το τετράμηνο δεν θα εισπράττουν καθόλου πάγιο, αφού  εισπράξουν 59 ευρώ / έτος και μάλλον προκαταβολικά ! 
Κώστας Α. Παππάς  Μάρτιος 2020. 


           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος