Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Ο Ερντογάν αλλιώς τα νόμιζε, αλλιώς τα βρήκε



Ο Ερντογάν,  καλεί όλους τους μετανάστες «πρόσφυγες» και τους διευκολύνει  να μετακινηθούν στον Έβρο και από εκεί στην Ευρώπη,  από τα ανοικτά σύνορα Τουρκίας – Ελλάδας.   Δυστυχώς το ψέμα του γίνεται πιστευτό και μεγάλος αριθμός μεταναστών φτάνει στα σύνορα όπου διαπιστώνει το αντίθετο.  Πρόσφυγες και δημοσιογράφοι τις πρώτες ημέρες φτάνουν στο φράχτη αλλά κανείς δεν μπορεί να περάσει τα Ελληνικά σύνορα παρά τις ομαδικές προσπάθειες των μεταναστών. Ένα ποσοστό μεταναστών αρχίζει να επιστρέφει προς Ανδριανούπολη.

Ο Ερντογάν με στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις προωθεί και  μετακινεί τους μετανάστες να περάσουν από περάσματα καθ όλο το μήκος του Έβρου ποταμού.  Αλλά και το σχέδιο αυτό αποτυγχάνει και μεγαλύτερος αριθμός προσφύγων επιχειρούν να επιστρέψουν προς Ανδριανούπολη – Κωνσταντινούπολη.

Ο Ερντογάν,   από χθες,  χάνοντας την ψυχραιμία  του κάνει το τρίτο λάθος.  Απαγορεύει την επιστροφή, εγκλωβίζει  τους πρόσφυγες στα σύνορα Τουρκίας – Ελλάδας και τους ωθεί με τη βία να περάσουν τους φράκτες των συνόρων.  Τα σύνορα παραμένουν κλειστά και ο τρίτος στόχος αποτυγχάνει.

Εγώ τουλάχιστο βλέπω ότι ο μεγάλος κίνδυνος πέρασε

Διότι,   όλοι οι πρόσφυγες με τα κινητά τους τηλέφωνα  ενημερώθηκαν πως ο Ερντογάν και η κυβέρνησή του λέει ψέματα και ότι  τα Ελληνικά σύνορα στο Έβρο είναι απροσπέλαστα.  Κανείς πλέον πρόσφυγας οικιοθελώς δεν επιθυμεί να μετακινηθεί από την  Κωνσταντινούπολη προς τον Έβρο.  

Επιπλέον, οι 20αρηδες, 25αρηδες, 30αρηδες πρόσφυγες που εγκλωβίστηκαν στα σύνορα μη αντέχοντας την καταπίεση των Τούρκων αστυνομικών και στρατιωτών  κρυφά ένας – ένας θα επιστρέψουν σε Ανδριανούπολη – Κωνσταντινούπολη.
Ελπίζω σε λίγο καιρό οι τούρκοι στρατιώτες  να έχουν εγκλωβισμένους στα σύνορα ΜΟΝΟ  ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ΜΩΡΑ !!!   

Τότε, ελπίζω ο Ερντογάν να καταλάβει ότι στην Ελλάδα αλλιώς τα νόμιζε και αλλιώς τα βρήκε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
  
Κώστας Α. Παππάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος