Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Πρωταθλητής και πάλι ο Λάμπρος Πανάγος

   Ο βετεράνος αθλητής Λάμπρος Πανάγος, παρά τα 55 του χρόνια,  συνεχίζει να αγωνίζεται, επιτυγχάνοντας ρεκόρ συμμετοχών σε Διεθνείς αγώνες και πολύ σημαντικές νίκες στον Ελληνικό και Διεθνή στίβο.
 
   Επειδή ο Λάμπρος είναι συγχωριανός, για να μη ισχυρισθεί κανείς ότι  «ευλογάμε τα γένια μας», διαβάστε το άρθρο της Ηπειρώτικης εφημερίδας « Η ΓΝΩΜΗ» στο φύλλο της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου 2017.       
 Φωτογραφίες – εικόνες αρχείου HORKINTON Μασσαχουσέτη USA. Διάκριση του Λάμπρου Πανάγου (14-4-2010)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος