Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Ιόνια οδός, δηλώσεις υπουργού στις 10 Φεβρουαρίου

10-2-2017.   Δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ έκανε μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Πολιούχου Πρέβεζας Αγίου Χαραλάμπους ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Για το πότε θα παραδοθεί η Ιόνιας Οδός ο Υπουργός απάντησε:

"Την Ιόνια θα την χρησιμοποιήσουμε το Πάσχα, όπως και το Κόρινθος-Πάτρα στο σύνολό της. Μπορεί να υπάρχει μια πολύ μικρή καθυστέρηση σε δύο τμήματα, λόγω των απαλλοτριώσεων οι οποίες είχαν καθυστερήσει πολύ να γίνουν μέχρι να βγουν δικαστικές αποφάσεις.Είναι περίπου 3 χλμ συνολικά, αυτό μπορεί να μας φέρει μια καθυστέρηση ενός μήνα για το συγκεκριμένο τμήμα των 15 χλμ, αλλά όλη η υπόλοιπη Ιόνια, από το Αντίριο μέχρι τα Γιάννενα θα είναι έτοιμη και θα μας δοθεί η ευκαιρία την μεγάλη εβδομάδα, να τα πούμε ξανά από κοντά και στην Πρέβεζα και στις υπόλοιπες πόλεις της Ηπείρου για να γιορτάσουμε με όλους τους Ηπειρώτες και την Δυτική Ελλάδα, την κατασκευή και την παράδοση αυτού του αυτοκινητοδρόμου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος