Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ-ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, απολαύστε ένα βίντεο

Από τον Απρίλιο, στην ανάρτηση http://anokalentini.blogspot.gr/2015/04/blog-post.html είχα ενημερώσει ότι το τμήμα της Ιόνιας οδού από τον Κουβαρά ως τον Κρίκελο, 26 περίπου χλμ.,  είναι σε προχωρημένη φάση.  Ώσπου να παραδοθεί στην κυκλοφορία ας τον απολαμβάνουμε σε βίντεο (kranos ioannis 16 Ιουλίου 2015). 


2 σχόλια:

  1. πρωτη φορα σας βλεπω. τυχαια σας βρηκα κοιταζοντας για την προοδο της ιονιας οδου. ομορφα το πατε παιδια. είναι λεει σε προχωρημενη φαση η ιονια. αρα στο τριτο τριμηνο. δηλαδή οπου ναναι σπανε τα νερα. ε τοτε να κανουμε κλικ "εδώ" να ερθει η τυπισα στη φωτογραφια με τους βυζους να κανει παιχνιδι.

    λεγε με αλεφαντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανάρτηση ξεκάθαρα γράφει: "το τμήμα της Ιόνια οδού από τον Κουβαρά ως τον Κρίκελο, 26 περίπου χλμ., είναι σε προχωρημένη φάση"
    Σας πληροφορώ ότι στα τέλη Δεκέμβρη το τμήμα αυτό παραδόθηκε. Με τον αλέφαντο έχω κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος