Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

Ξαναζωντάνεψε η Ιόνια οδός

Όταν τον Αύγουστο ανέβαινα στην Αθήνα και όταν  πριν τις εκλογές γύριζα στην Καλεντίνη παρατήρησα ότι τα μηχανήματα Ολύμπιας και Ιόνιας οδών  ήταν κατά διαστήματα ομαδικά παρκαρισμένα και ακινητοποιημένα.  
Το αντίθετο παρατήρησα  προχθές Παρασκευή,  πηγαίνοντας απ την Άρτα στην Αθήνα,  παντού υπήρχε έντονη δραστηριότητα μηχανημάτων.

Απ το Κομπότι ως τον Κουβαρά υπήρχε έντονη δραστηριότητα φορτηγών αυτοκινήτων, προφανώς μετέφεραν μπάζα και άλλα υλικά.
Απ το Κεφαλόβρυσο ως τη γέφυρα πριν το Μεσολόγγι υπήρχε έντονη δραστηριότητα φορτηγών αυτοκινήτων και σκαπτικών μηχανημάτων. Στη γέφυρα καλουπώνανε, προφανώς ξεπεράστηκε το πρόβλημα απαλλοτρίωσης του χώρου που εμπόδιζε την ολοκλήρωσή της.  Πάντως στο κομμάτι αυτό χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη.
Έντονη κινητικότητα υπήρχε και στη σήραγγα, η οποία προχωρά χωρίς καθυστέρηση.

Παρόμοια ήταν και η εικόνα από το Ρίο ως την Κόρινθο.  Μόνο κοντά στο Ξυλόκαστρο υπήρχε Ομάδα ακινητοποιημένων φορτηγών και σκαπτικών.  Πρέπει να ήταν μηχανήματα του Άκτωρος.
Ας ελπίσουμε ότι χάθηκε μόνο ένα τρίμηνο. Ας ελπίσουμε  τα εργοτάξια που ζωντάνεψαν θα συνεχίσουν τις εργασίες εντατικότερα.

Στο ypodomes.gr  πρόσφατα γράφτηκε μεγάλος στόχος είναι στις αρχές του 2016 να λειτουργήσει το πρώτο ενιαίο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από το Μεσσολόγγι μέχρι το Μενίδι.  Πρόκειται για ένα τμήμα μήκους 90χλμ. .

Κάτι όμως δεν μου πάει καλά, διότι κόμβος Μενιδίου δεν υπάρχρει. Μετά το Κομπότι ο επόμενος κόμβος είναι λίγο πριν την Αμφιλοχία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος