Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Ανάπλαση κέντρου οικισμού Άνω Καλεντίνης1 σχόλιο:

 1. Ο Γενικός Γραμματέας Έχοντες υπόψη,
  1. ............ 2. ....... 3.....
  18. Τη με αριθμ. πρωτ. 9375/12-12-2014 αίτηση χρηματοδότησης πράξης του δικαιούχου Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη προς την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Π.Α.Α. - (Μονάδα Β3) για την ένταξη της πράξης στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013».
  ................ ..........
  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΛΑΣ

  Ποιος ήταν Δήμαρχος στις 12-12-2014;
  Επί πλέον όσο είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας υπουργοί, γενικοί γραμματείς και δημόσια διοίκηση θα βλέπουν πάντα ευνοϊκά όλα τα αιτήματα του Ν. Άρτας. Είτε τον ψηφίσαμε είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος