Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ιδιοκτήτες κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής είναι οι πιο φτωχοί επαγγελματίες


Σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία του υπουργείου οικονομικών για τα εισοδήματα που δήλωσαν πέρυσι στην εφορία οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες.

Σύμφωνα με το σχόλιο www.ptotouema.g 
Μισθωτοί και συνταξιούχοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στενάζουν και επί μια τριετία έχουν πληρώσει σχεδόν τα 2/3 των φόρων του Μνημονίου, εκατοντάδες χιλιάδες αυταπασχολούμενοι και επιχειρηματίες κάνουν «αντίσταση» στην εφορία, δηλώνοντας πως ζουν με εισοδήματα ρακοσυλλέκτη!

Τι δήλωσαν το 2011 οι 779.319 επιχειρήσεις σε 576 κλάδους δραστηριοτήτων

Είναι φτωχότεροι και από τους κατοίκους της Δημοτικής ενότητας Τετραφυλλίας  !!!

Με κλικ στην εικόνα μπορείτε να διαβάσετε την ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος