Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Πρόσκληση από το Υπουργείο έλαβε ο Δήμαρχος να παραστεί σε διαβούλευση


Καλεντίνη 23 Φεβρουαρίου 2011.
Ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Γαλύφας στις 26 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει σε διάλογο – διαβούλευση για τα σχολεία του Δήμου μας.
Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πρέπει να αναδιοργανωθούν σε νέα βάση. Υποθέτω ότι σκοπός της Κυβέρνησης είναι να τα κάνει «πολυδύναμα». Με απλά λόγια να καταργήσει όσα δεν έχουν πολλούς μαθητές.
Ο αντιδήμαρχος κ. Γαλύφας, συνταξιούχος δάσκαλος θα εκπροσωπήσει το Δήμαρχο κ. Γαλλίκα, ο οποίος την ημερομηνία αυτή θα βρίσκεται στο εξωτερικό λόγω άλλων  υποχρεώσεων. 
Ο αντιδήμαρχος έχει προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να αντικρούσει οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με την  κατάργηση σχολείων.
Οι μεγάλες  αποστάσεις, από χωριό σε χωριό, οι χωματόδρομοι των συνοικισμών όπου δεν πάνε καν λεωφορεία του Κ.Τ.Ε.Λ. και οι μαθητές μεταφέρονται με ιδιωτικής χρήσεις αυτοκίνητα. Η ακαταλληλότητα του οδικού δικτύου λόγω της εδαφικής ιδιομορφίας, οι δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες και η αναγκαιότητα να στηριχτούν για να μην ερημώσουν τα ορεινά χωριά, συνηγορούν υπέρ της διατήρησης όλων των σχολείων που μέχρι σήμερα λειτουργούν.
Αλλά το Υπουργείο πιστεύω ότι τις έχει πάρει τις αποφάσεις του. Για τα μάτια του κόσμου θα κάνει Διάλογο – Διαβούλευση και σε λίγο καιρό θα φανερώσει τις ειλημμένες αποφάσεις του.
Πιστεύω ότι κάπως έτσι έχει αποφασίσει το Υπουργείο: 
Τρία Νηπιαγωγεία, τρία Δημοτικά σχολεία, ένα Γυμνάσιο και ένα Λύκειο είναι αρκετά για το Δήμο Γεωργίου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.  Μακάρι να βγω ΨΕΥΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος