Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Το Πάσχα πέρασε και γυρίσαμε στην καθημερινότητα


28-4-2011


Ο καιρός τις Πασχαλινές ημέρες ήταν πολύ καλός,  πολλοί χωριανοί, περισσότεροι κι απ τις προηγούμενες χρονιές θα έλεγα, μαζευτήκαμε στην Καλεντίνη και γιορτάσαμε εκεί τις Άγιες ημέρες.

Το πιο ευχάριστο είναι ότι μέχρι σήμερα κατά τις μετακινήσεις όλων των χωριανών αλλά και όλων των συνδημοτών δεν συνέβη κανένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. 
Εύχομαι σε όλους σας κουράγιο δύναμη καλή συνέχεια των ασχολιών σας.    Ας ελπίζουμε όλοι για το καλλίτερο.

Απολαύστε την Καλεντίνη σε φωτογραφίες από μια άλλη όψη που δεν είχατε τη δυνατότητα να τη δείτε.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος