Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Και τώρα πως θα πάρουμε τις πίτσες;


 O σύζυγος πηγαίνει να πάρει δυο πίτσες που είχε παραγγείλει. Φτάνοντας  στο σημείο που νόμιζε ότι πάρκαρε το αυτοκίνητό του την προηγούμενη μέρα, δεν το βρίσκει εκεί. Κοιτάζει γύρω – γύρω τίποτε.
Τηλεφωνεί στη σύζυγο και της λέει:  
-Από χθες το μεσημέρι και μετά πήγες πουθενά με το αυτοκίνητο;  δεν το βρίσκω εκεί που πάρκαρα χθες το απόγευμα.  
-Όχι, εγώ έχω μέρες πολλές να το οδηγήσω. Λες να μας το έκλεψαν ;    Πω Πω ! Και τώρα πως θα πάρουμε τις πίτσες;;;   απάντησε αυθόρμητα η σύζυγος. 

Ο Κώστας, Συγχωριανός μας, ηλικίας 35 ετών, επαγγελματίας οδηγός στην ΑΘΗΝΑ,  έμεινε άνεργος.  Αν κάποιος μπορεί να του προσφέρει δουλειά ο Κώστας απαντά στο τηλέφωνο 694 622 4233


ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
 Όλοι οι πίνακες Θεμελίωσης Συνταξιοδοτικού ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ.
Αναλυτικοί πίνακες θα σας λύσουν κάθε απορία.  Mε Κλικ στο σύνδεσμο θα μάθετε κάθε λεπτομέρεια:

Πότε θα πάρω σύνταξη από το Δημόσιο. Αναλυτικοί πίνακες θα σας λύσουν κάθε απορία.  Mε Κλικ στο σύνδεσμο θα μάθετε κάθε λεπτομέρεια:

Πότε θα πάρω σύνταξη από το IKA-ETAM  (ειδικά Ταμεία, Τράπεζες, ΔΕΚΟ, ΤΑΠ ΟΤΕ κλπ.). Αναλυτικοί πίνακες θα σας λύσουν κάθε απορία.  Mε Κλικ στο σύνδεσμο θα μάθετε κάθε λεπτομέρεια:

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία διοργανώνει κεντρική ημερίδα στην Αθήνα για την σωτηρία του Αμβρακικού. Ξεκινά με τέσσερεις προημερίδες σε Πρέβεζα, Άρτα, Αμφιλοχία και Βόνιτσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος