Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

Οι 4 φίλοι, τα καλοψημένα ψάρια και το «γκαρσόνι»


Τέσσερις φίλοι,  ένα Σάββατο βράδυ του Φεβρουαρίου παρήγγειλαν σε μια ψαροταβέρνα της Πάτρας, για τις 9.30,’ 2,5 κιλά καλοψημένα ψάρια. Οι φίλοι από τις 9.20΄ έπιασαν τραπέζι και περίμεναν την παραγγελία. Πράγματι στις 9.30 κατέφθασε ένα γκαρσόνι και τοποθέτησε πάνω στο τραπέζι διάφορα ορεκτικά και μια τεράστια πιατέλα με ψάρια,  σαν κι αυτή που βλέπετε.  


Το γκαρσόνι έφυγε και πριν ακόμη προλάβουν οι φίλοι να δοκιμάσουν το ψάρι, ένα δεύτερο γκαρσόνι με την ίδια στολή,  παρουσιάζεται και τους λέει:

Συγνώμη, θα σας πάρω για λίγο την πιατέλα, κάτι ξεχάσαμε να βάλουμε στα ψάρια. Το δεύτερο «γκαρσόνι» πήρε την πιατέλα και εξαφανίστηκε. Ακόμα το ψάχνουν οι Πατρινοί.

Η είδηση μεταδόθηκε από κανάλι της Πάτρας και αναμεταδόθηκε από πρωινή εκπομπή καναλιού των Αθηνών.

Αναγνώστες μου να με συγχωρείτε, το είχα ξεχάσει, γι αυτό σας ενημερώνω με μεγάλη καθυστέρηση !    

Υστερόγραφο: Δυσκολεύτηκα και λίγο για να φτιάσω την πιατέλα με τα ψάρια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος