Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

Έδωσε 20.000 ευρώ για τον γάμο του σκύλου της!!!


Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν βιώσει την κρίση, όπως φαίνεται! Η κυρία της φωτογραφίας πάντρεψε το σκυλάκι της σε μια τελετή που κόστισε 20.000 λίρες, πάνω – κάτω 22 χιλιάδες ευρώ!

Η 32χρονη Λουίς Χάρις, κάλεσε στην «σεμνή» τελετή ογδόντα άτομα, ενώ το… νυφικό της Λόλα, της σκυλίτσας της, κόστισε 1.000 λίρες και φυσικά σχεδιάστηκε από ειδικό σχεδιαστή ρούχων για σκυλιά!!!

Πηγή:  Αγιωργίτικα  Νέα  10/04/2011 http://agiorgitikanews.weebly.com/6/post/2011/04/-20000.html  Picture
Καμαρώστε νύφη και γαμπρό kapaka pappasΗ Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία διοργανώνει κεντρική ημερίδα στην Αθήνα για την σωτηρία του Αμβρακικού. Ξεκινά με τέσσερεις προημερίδες σε Πρέβεζα, Άρτα, Αμφιλοχία και Βόνιτσα.

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος