Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Η εξορία και η απαίτηση


Ο  Πατέρας του Πέτρου Γαρουφαλιά  ήταν πολιτευτής στην  ΑΡΤΑ. Το αντίπαλο  κόμμα τον εκτόπισε (εξόρισε)  για λίγους μήνες στην ΠΡΕΒΕΖΑ. Στις επόμενες εκλογές σχημάτισε Κυβέρνηση το κόμμα που υποστήριζε.
Η απαίτηση του εκτοπισθέντα  Γαρουφαλιά από το κυβερνών κόμμα  ήταν :
«Θέλω έναν μικρό οικίσκο με τον περίβολόν του».  Με τη λέξη οικίσκο εννοούσε   μια ολόκληρη βίλα και με τη λέξη  περίβολόν του εννοούσε  όλη την έκταση του Στρατοπέδου  Άρτας (Κέντρο Εκπαίδευσης Υγειονομικού στα Διόδια). Δεν του δόθηκε όμως «ο οικίσκος με τον περίβολόν του» χάρη στη σθεναρή αντίσταση του  βουλευτή Άρτας Νάσιου Τζιώνη, ο οποίος λέγεται ότι σήκωσε και τη μαγκούρα του με το άκουσμα της παραπάνω απαίτησης.  
Καλεντίνη 20 Φεβρουαρίου 2011.  Αφήγηση Δημήτρης (Μήτσιο) Νταλάκος.  Μαρτυρία του   Νίκου Ντεκούλη  απ την ΑΓΝΑΝΤΑ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος