Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Εκλογές 9ης Απριλίου 2023

     Το  Δεκέμβρη  2014 σε ανάρτησή  μου «Το πειραματόζωο της Ευρώπης» οι προβλέψεις μου για τα μετεκλογικά γεγονότα του  2015  είχαν απόλυτη επιτυχία.

      Το 2015, Σόιμπλε και Μέρκελ  «θυσίασαν» πράγματι την Ελλάδα για να περάσουν το μήνυμα στην Νότια Ευρώπη ότι τα αριστερά κινήματα τύπου Ισπανίας, Ιταλίας, Γαλλίας είναι κινήματα αποτυχίας.  Οι  PODEMOS  στην Ισπανία τον Ιανουάριο 2015 ήταν πρώτο κόμμα  και διεκδικούσε να κυβερνήσει αυτοδύναμο την Ισπανία.  Στις εκλογές του Νοεμβρίου 2015 κατέληξε 3ο !  Οι Ισπανοί δεν τόλμησαν να ψηφίσουν τον  ομοϊδεάτη και φίλο του Τσίπρα  για να μην υποστούν τα δεινά της Ελλάδας.  Όλα τα αριστερά κινήματα της Νότιας Ευρώπης μέσα σε ένα χρόνο υπέστησαν πανωλεθρία  με αποτέλεσα  Σόιμπλε και Μέρκελ να πετύχουν απόλυτα τους στόχους τους. Αυτή ήταν η πρόβλεψή μου, που επαληθεύτηκε με ακρίβεια.   

     Θα τολμήσω και σήμερα, 

να κάνω δύο προβλέψεις για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. 

     Ίσως σας φανεί τρελό  ότι μετά τις δεύτερες εκλογές θα συγκυβερνήσουν ο Μητσοτάκης  Πρωθυπουργός  με το Βελόπουλο Αντιπρόεδρο.   Ίσως να μην το ακούσατε ποτέ, ίσως να μην το φανταστήκατε ποτέ. Για μένα είναι 99% βέβαιο  αν ο Μητσοτάκης δεν εκλεγεί αυτοδύναμος. Στην αυτοδυναμία της Ν. Δ. δίνω ελάχιστες πιθανότητες.   

   Θεωρώ σχεδόν βέβαιο, ότι οι πρώτες εκλογές  θα γίνουν την Κυριακή 9 Απριλίου 2023.  Χωρίς καμία αμφιβολία δεν θα προκύψει κυβέρνηση.  Από τις  δεύτερες εκλογές, όπως προανέφερα, θα προκύψει συγκυβέρνηση   Ν.Δ. με  Ελληνική  Λύση.

Δεν το άκουσα, δεν το διάβασα πουθενά. Οι παραπάνω προβλέψεις προκύπτουν από  παλαιότερες εμπειρίες, σε συνδυασμό με τις σημερινές συνθήκες και μερικές  απλές λογικές σκέψεις μου. Θα τις αναρτήσω στα σχόλια όταν τα γεγονότα επαληθευθούν. 

 Κώστας Α. Παππάς.     

..........   ...........   ............  ............... 

Διαβάστε παρακάτω  Αποσπάσματα αναρτήσεών μου 2014  -  2015 

Μη μου πείτε ε, όλοι τα ξέραμε.  Αν ο Ελληνικός λαός τα ήξερε,  δεν θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.  

4 σχόλια:

  1. Μετά τις εκλογές θα έχουμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ ο βελοπουλος δεν θα καεί που θα κρατήσει1 χρόνο αντε ενάμιση. Μετα ο Μητσοτάκης θα πάει Ευρώπη για τ υποψήφιος για κάποιο αξίωμα έτσι για να εξαγοράσει το σκυψιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ανδρουλάκης δεν θα συνεργαστεί με το Μητσοτάκη. Ξέρει ότι ΟΛΟΙ όσοι συνεργάστηκαν και στήριξαν το πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές κατέρρευσαν. Ο Ανδρουλάκης είναι νέος πολιτικός και κάθε τετραετία πασχίζει να πάρει περισσότερους ψήφους, αν πάρει λιγότερους θα τον διώξουν από αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον έχεις δίκιο εγώ το Λεβέντη έβλεπα δεν ξέρω τι έγινε Μ αυτόν πάντως σίγουρα η Ν.Δ.κι όχι μόνο θα χρειαστεί δεκανικι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάει ο Λεβέντης, έσβησε από το πολιτικό προσκήνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος