Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Μερικές απλές σκέψεις, για τις αντιπαραθέσεις εμβολιασμένων και κινήματος αντιεμβολιαστών.

 

    Το αντιεμβολιαστικό κίνημα διογκώνεται και στην Ελλάδα. Υπάρχουν ενδείξεις ότι ένας στους δέκα αρνείται να εμβολιαστεί ο ίδιος ή να εμβολιάσει τα παιδιά του. Τέσσερις στους πέντε εκφράζουν διστακτικότητα. 

Προσωπικά πιστεύω ότι ό ΕΟΔΥ ευθύνεται εν μέρει,  διότι αναλύει το θέμα μόνο Θεωρητικά. Δεν το αναλύει και Πρακτικά.

   Συγκεκριμένα, η ομάδα ή μέλη της ομάδας ΕΟΔΥ  συνεχώς και καθημερινά, σε τηλεοπτικές εκπομπές, υποστηρίζουν, ότι το εμβόλιο είναι σωτήριο για την αντιμετώπιση του Covid – 19.  Αρκούνται να επαναλαμβάνουν: Οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν πολύ λίγο.  Για άγνωστο λόγο δεν παραθέτουν τα πραγματικά αριθμητικά στοιχεία, που επιβεβαιώνουν τα θεωρητικά στοιχεία.  

   Σήμερα ο μέσος όρος εμβολιασμένων είναι περίπου στο 50%. Επομένως αν τα εμβόλια δεν είναι καθόλου χρήσιμα το 50%  από όσους καθημερινά πεθαίνουν θα ήταν εμβολιασμένοι.

  Για το πόσο χρήσιμα είναι τα εμβόλια,  θα το καταλάβαινε ό καθένας μας,  αν ο ΕΟΔΥ καθημερινά έδινε και αριθμητικά στοιχεία,  όπως το παρακάτω παράδειγμα:

Ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ  25/8/2021.

  Σήμερα ανακοινώνουμε 4608 νέα κρούσματα. Εξ αυτών εμβολιασμένοι είναι 600.  Εισαγωγές στο νοσοκομείο 293,  εξ αυτών εμβολιασμένοι είναι  35.    Διασωληνώθηκαν 45,  εξ αυτών εμβολιασμένοι είναι 4. Θάνατοι ασθενών 25, εξ αυτών οι εμβολιασμένοι είναι Ο.

Την τελευταία εβδομάδα οι θάνατοι ασθενών ανήλθαν στους 209, εξ αυτών εμβολιασμένοι ήταν 0. -

Ακόμη και 2, στους 209 να ήταν, πάλι το εμβόλιο θα ήταν πολύ χρήσιμο. 

Πόσο απλό και πειστικό είναι !!!!! Γιατί μέχρι σήμερα, κανένας επιστήμονας στην τηλεόραση δεν το έχει κάνει;   

Με 5 σειρές δείχνουν  την πραγματική  εικόνα,  μη αμφισβητήσιμη και  κατανοητή  σε όλο τον κόσμο !!!

Το να λέμε  "κινδυνεύουν πολύ λίγο" είναι πολύ αόριστο. Πολύ λίγο είναι και το 2% και το 1‰ !

Αυθημερόν  τον σύνδεσμο της ανάρτησής μου θα τον στείλω σε πολλά κανάλια. Αν ενδιαφερθεί κάποιο ας το κάνει θέμα στους αρμόδιους του ΕΟΔΥ.    Mail:      k.pappas.9@hotmail.gr 

Κώστας Α. Παππάς,  ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος