Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Επανεμφάνιση Τσιόδρα – Χαρδαλιά

Χθες,   οι κύριοι Τσιόδρας και Χαρδαλιάς  επανεμφανίστηκαν στην τηλεόραση. Μίλησαν για ανησυχητικό αριθμό ορφανών κρουσμάτων !  

Ερωτώ:   Δεν είναι ήταν αναμενόμενο;

Όταν  στους 10.000  τουρίστες γίνεται στοχευμένος έλεγχος μόνο σε 1.000  (10%)  και βρίσκονται  3 άτομα θετικά στους άλλους 9.000  τουρίστες αν δεν είναι θετικά άλλα 27  σίγουρα θα είναι   5 ως 15 άτομα θετικά-ασυμπτωματικά.   Ε΄ αυτοί αυξάνουν τα ορφανά κρούσματα. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.

Ο κ. Τσιόδρας  είπε ότι οι ειδικοί εκτιμούν ότι στην Ελλάδα μέχρι τώρα μολύνθηκε μόνο το 1% του Ελληνικού πληθυσμού.   

Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε 100 άτομα ένας (1) πέρασε τον Κορονοϊό. Από τα 10.000.000 των Ελλήνων   οι 100.000  Έλληνες πέρασαν τον  Κορονοϊό.  Η πλειοψηφία αυτών ήταν ασυμπτωματικοί και δεν ανιχνεύτηκαν (επιβεβαιωμένα 4.970).    Ε΄ και αυτοί  αυξάνουν τον αριθμό των ορφανών κρουσμάτων.

Ευτυχώς που  ΑΥΓΟΥΣΤΟ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ  οι κλιματολογικές συνθήκες  στην Ελλάδα  δεν ευνοούν στη μετάδοση του Κορωναιού  καθώς και κάθε άλλου ιού γρίπης.

Από Οκτώβριο αν δεν βρεθεί εμβόλιο τα πράγματα θα είναι ΠΟΛΥ  ΔΥΣΚΟΛΑ.   

Κώστας Α. Παππάς.   

2 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που εγώ τότε Οκτώβριο Νοέμβριο θα έχω λάδι κορωνεικο που είναι το γιατρικό για τον κορωνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα παραπάνω βγαίνουν 2 συμπεράσματα.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1. Από τις 100 χιλιάδες οι 98.500 ασθένησαν πολύ ελαφρά η πλειοψηφία ίσως δεν υποψιάστηκε τίποτα. Περίπου 500 ασθένησαν πολύ ΣΟΒΑΡΑ. Περίπου 800 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ και περίπου 200 ΠΕΘΑΝΑΝ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2. Αν σε χρονικό διάστημα 6 ή 3 ή και 2 μηνών ασθενήσουν άλλες 100 χιλιάδες το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ αντέχει. Αν 100 χιλιάδες νοσήσουν σε 1 μήνα ή σε 10 ημέρες το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ θα καταρρεύσει.

    ΆΡΑ: ΠΡΕΠΕΙ να υπακούμε και να ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ, αφήνοντας στο περιθώριο εκείνους που λένε ότι δεν φοράμε μάσκες κλπ. διότι δεν υπάρχει κίνδυνος Κορονοϊού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος