Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Η κυρία που τα ξέρει ΟΛΑ!

Μια καθώς πρέπει  κυρία, που ΠΑΝΤΑ έχει ΔΙΚΙΟ και συνέχεια δίνει συμβουλές σε θεωρητικό επίπεδο,  είχε 5 ηλεκτρονικά εισιτήρια. Τα 4 ήταν έγκυρα, το 5ο ήταν ΑΚΥΡΟ, το είχε χρησιμοποιήσει όταν κατέβηκε με το μετρό στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στην επιστροφή ήθελε να πετάξει το ΑΚΥΡΟ που μπερδεύτηκε με τα 4 ΕΓΚΥΡΑ.
Χτυπά στο μηχάνημα το πρώτο και δείχνει ΕΓΚΥΡΟ, χτυπά το 2ο   το 3ο και το 4ο και το μηχάνημα δείχνει ότι όλα ήταν ΕΓΚΥΡΑ. 

Πετά το 5ο λέγοντας  «Αυτό ήταν το άκυρο».

Ο συνοδός της λέει,  «τώρα, είναι ΟΛΑ  ΑΚΥΡΑ».  

ΟΧΙ, ΟΧΙ, απαντά η κυρία,   «Κάνεις πως τα ξέρεις ΟΛΑ, τώρα μου έδειξε το μηχάνημα ότι και τα 4 είναι ΕΓΚΥΡΑ».

Ο  συνοδός απαντά: « ΝΑΙ έχεις δίκιο, για 90 λεπτά είναι και τα 4 ΕΓΚΥΡΑ, μετά τα 90 λεπτά θα είναι και τα 4 ΑΚΥΡΑ !».

Και η κυρία, κάτι ψυλλιάστηκε  και τα έβαλε με το μηχάνημα λέγοντας: «Αφού μου ακύρωσε το πρώτο, δεν έπρεπε να μου ακυρώσει και τα άλλα τρία;». 
    

Κώστας Α. Παππάς  ΜΑΡΤΙΟΣ  2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος